Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Allitolag van valamiyen...

Allitolag van valamiyen hormon inekcio noknek. Az mennyibe kerul?

Figyelt kérdés
Mennyire no tole a mell?es mennyi ideig kell hasznalni? Es ha netan abba hagyom az inekciozast akkor nem fog vissza menni a mellem?
2016. márc. 31. 02:23
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem az összes ilyen dolog kamu, ne hagyd magad átverni.
2016. márc. 31. 02:26
 2/6 anonim ***** válasza:
állítólag 1000,-Ft
2016. márc. 31. 06:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Depo Provera a neve. 2500Ft körül van, 3 havonta doki adja be, viszont annyira nem elterjedt. Menzesz sincs mellette max vérezgetés.

18 alatt itthon nem adják, csak nagyon indokolt esetben. Ha a többi módszer nem felel meg, akkor szokták adni 18 felett.

Két véglet van: vagy beválik és tök jó, vagy nagyon nem és ennél nincs abbahagyás sajnos, meg kell várni a legalább 3 hónapot, és utána még 13 hónap mire teljesen kiürül. Jól seggbe tudja rúgni a hormonháztartást.

Ebben nincs ösztrogén, így mellnövekedést nem okoz (ha igen akkor csúnya hízás miatt). Nem test azonos progeszteron van csak benne. Sok ismerősöm kipróbálta, de nem vált be nekik, rosszul voltak tőle, volt akinek úgy adták hogy véralvadási zavara volt (elvileg lehet nekik nem ösztrogén tartalmút adni) rosszabb lett tőle.

Csak mellméret miatt nem szabad semmilyen hormonális dolgot szedni, ugyanis nem tudni, hogy ez a mellékhatás kijön-e nálad, mert a mellnövekedés csak lehetséges mellékhatás, ami elmúlik az elhagyás után.

2016. márc. 31. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:

épp most beszéltem a nődokimmal erről, mert 2 hét múlva íratni kell valamit, mert 4 hete szültem, és nem szoptatok.

az én orvosom csak akkor adja, ha nem akarok már több gyereket, velem ez így van, és véralvadási problémám is van. bár azt a Nuvaring se akadályozta, és az is kényelmes megoldás lehet neked is. esetleg nézz utána.

a mellem nekem egyiktől se nő, bármit használok.

2016. márc. 31. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:

86-os vagyok, nálunk is akkor adja amúgy (az én dokim konkrétan), ha semmi más nem megfelelő és nagyon nem akar még nagyon sokáig valaki babát.

Én Nuvaringes vagyok, abszolút elégedett vagyok vele! Semmi hízás, hasmenés-hányás nem gond, kétféle antibiotikum sem hat rá.

2016. márc. 31. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:

De en nem fogamzasgatlot akarok.elvagytok tevedve.

En mellnovelot .injekciot ami hormont ad..

2016. márc. 31. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!