Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » EZ Endometriózis?

EZ Endometriózis?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy kis segítséget kérni vagy szakmabelitől vagy olyantól, aki ezen már átment. 38 éves vagyok, szültem. pár hónapja folyamatos alhasi görcsöt, nyomást érzek ciklustól függetlenül a hólyag tájékon, emellett a lágyéki nyirokcsomóim érzékenyek lettek mindkét combtőn. a legrosszabb, hogy a pisilés nehezen megy, és olyan "furán". a hólyagom teljesen telítve feszítve érzem, ha csak fél deci is van benne, feszt wc közelében kell lennem, és folyamatos a nyomás. van, amikor alig tudok pisilni, van, amikor állandóan pisilek. valahogy felborult. állandó hőemelkedésem van, 37 körüli reggel-este. a menstruációm elhúzódott pár nappal és a vérzés sokkal erősebb, mint korábban volt. vérzéscsillapítót szedek ezeken a napokon. minden laborom hibátlan, leszámítva az alacsony vasat. 3 urológusnál és 3 nőgyógyásznál jártam, minden negatív, az UH semmit nem mutatott ki, csak egy borsónyi polipot a méhszájon. voltam MR-en, endo gyanú, de nincs megerősítve. segítsen valaki, hogy ez mégis a mi a fene lehet? Köszönöm!
2016. márc. 30. 18:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem endom van, de nálam akkor derült ki mikor elmentem a sürgősségire, vagyis inkább a műtét után lett 100% -os. Nálam mensikor jelenkezett erős görcs, mint még soha. Csokicisztám volt.
2016. ápr. 1. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!