Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Februar elejen voltam nőgy...

Februar elejen voltam nőgyògyásznál mert fajdalmas egyuttleteink voltak, furcsa suru valadekom, es eros gorcsok, tobbi lent?

Figyelt kérdés

furcsa suru valadekom, es eros gorcsok.

Antibiotikumot.es hat huvelykupot kaptam. Smolt a orvos h visszakell mennem h elmult.e mert rendszeresen es tulsok cisztam van es ebbol sajnos endometriozisom.lehet..

Nos marciusra az is lett..

Rogton mondta h fiatal vagyok ne keseredjek el felir meg gyogyszert, adopt tanacsokat, azota nagyon ritka h fajdalmas az egyuttlet inkabb gyakran szur a hasam. Majus elejen ujra megyek mivel nemreg Alakult ki megallithato es kikuszobolheto.

Gyereket szeretnenk es az a kerdesem hogy ha sikerul, utana jobban kell vigyaznom? Beszelyeztetett leszek stb???:(

Bocsanat a helyesirasomert, telefonrol irtam.:)

Koszonom elore is a valaszokat.

Egy remenykedo 22eves nő.:)

#endometriózis #veszèlyeztetett
2016. márc. 26. 02:45
 1/3 Cartilago ***** válasza:
Nem tudom, milyen fertőzésed volt, de szerintem ez bárkivel előfordulhat. A barátnőmnek endometriózisa van, neki azt mondta a nőgyógyász, szüljön egy másik gyereket is, mert utána jobb lesz:)
2016. márc. 26. 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia.:)) irtam h nem fertozes volt hanem vegulis.. ciszta es emdometriozis.:))
2016. márc. 26. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekemis ezt mondta.. de melle kozolte h nehez lesz es csak a terhesseg ideje alatt meg amig nem jon megujra addig tunetmentes az ember lanya. A kerdesem igazabol h ha sikerul veszelyeztetett leszek szerinted??: ((
2016. márc. 26. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!