Reggel furcsa jelenséget tapasztaltam a bugyimban, ötletek?
Figyelt kérdés
Mikor felkeltem éreztem, hogy vizes a bugyim, nem pisi, viz(!) a közepén pedig a fehér folyás, de csak egy nagyon kicsi és abbol a vizes valamiből sem volt sok, csak kb. 10cm átmérőjű vagy kevesebb. Legyszi komolyan válaszoljatok, tudom, hogy viccesnek tűnik, de nekem nem az.2016. márc. 4. 08:23
2/9 anonim válasza:
Nekem szokott olyan lenni hogy a fehér folyás egy része ilyen átlátszó vízszerű. A nedvesség belőle beszívódik a bugyiba és olyan mintha víz lenne. Szerintem nem kell aggódni.
3/9 A kérdező kommentje:
Most néztem és megint olyan, vagyis csak nedves és vérfoltokkal, pedig nem kell, hogy meg jöjjön.
2016. márc. 4. 11:50
4/9 anonim válasza:
Hát a vér már nem normális, ha esélytelen hogy ez menstruáció legyen. Menj orvoshoz.
5/9 anonim válasza:
Sok atlatszo folyas, pici verrel lehet peteeres is, ha kozepidoben vagy!:)
6/9 anonim válasza:
Hány éves vagy?Volt már mensid?
Csak mert kamaszkorban jelenik meg a fehér folyás, ami normális, minden nőnek van, a hüvely tisztulását szolgálja. Színe átlátszó,fehér vagy világos sárga is lehet amikor már szárad,pici szaga van.Mensi előtti,utáni 1-2 hétben erősebb is lehet a mennyisége az ovuláció miatt.
A folyás mennyisége egyénenként eltérő lehet,van akinek kevés van,másnak egész sok.Olyan is van hogy kevés a folyás majd pár óra múlva hirtelen egész sok lesz.
7/9 A kérdező kommentje:
21 eves vagyok. Nem attól van, tuti:)
2016. márc. 5. 20:12
8/9 anonim válasza:
Ez valami fertőzés, amit akár nyilvános wc-ről is elkaphattál, 7-10 nap alatt ki ehet gyógyulni belőle, irány a nőgyógyász.
9/9 A kérdező kommentje:
Azóta nem tapasztaltam ezt a problémát.
2016. márc. 19. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!