Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelykúp utan mikor lehet...

A hüvelykúp utan mikor lehet szexelni?

Figyelt kérdés

As orvosom javasolt 1-2napot varni. Papiron 24ora volt, De mi 3napot vartunk. Amikor a baratom kivette feheres szinu kremes valami volt rajta.:( mar ez megijesztett... hogy nem urultem ki vagy ez valami uj problema??? Aztan 5perc mulva az agyban sirtam, nem tudtam mozdulni az iszonyatos szurkalo eros gorcsos fajdalomtol. A hasam is felduzzadt eleg lathatoan. Azota lement elmult 2orat szenvedtem.. szepen lassan elmult , De felek h ha varunk most par napot, akkor utana is ezlesz??? Vagy mitol lehetett ez? Ma kaptam idopontot orvoshoz (majus4re).. A hasam meg mindig faj egy kicsit de mar nem duzzadt, de meg pisilni is faj kissè.

???

2016. márc. 30. 11:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
En meg mindenhol azt hallom. Olvasom hogy pont hogy mindent kipucol..bacikat stb..es a jobacikat is.:/ ahh.:((
2016. márc. 30. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!