Gynazolt irt fel az orvosom hüvelygombara. Elolvastam a betegtajekoztatot is, de nem irja hogy este vagy reggel tanácsos hasznalni a krémet. Mikor lenne tanacsosabb hasznalni? Es hogy használata utan mennyi ideig nem ajánlatos szexelni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 10:01
1/3 anonim válasza:
Mindenképp este, mert vízszintesbe vagy, jobban fel tud szívódni (nem folyik ki). Attól ne ijedj majd meg, hogy reggelre kifolyhat a maradék, illetve még 1-2 napig kiürülhet az, ami nem szívódott fel.
Szexelni csak akkor tanácos, ha már teljesen elmúlt a gomba, különben mindig vissza fogjátok fertőzni egymást.
2/3 Cunó22 válasza:
Én is este használtam, de egyébként le van írva a betegtájékoztatóban, hogy este ajánlatos :)
Tegnap alkalmaztam én is, és még nem annyira jött meg a várt hatás. Ebben tudtok segíteni, hogy mennyi idő alatt kéne kifejtenie a hatását? A választ előre is köszi !
3/3 anonim válasza:
előzőnek: 2-3 nap alatt fog elmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!