Hogyan kell rendesen feltenni egy kúpot? Fontos 12/l
Figyelt kérdés
Sajnos elkaptam valami fertőzést,aquaparkban voltunk a sulival. Viszketett és égetett ott, annyira,hogy tegnap ügyeletre vitt anya. Megvizsgáltak, kenőcsöt és kúpot kaptam. A kúpot tegnap nem bírtam felnyomni,nagyon kellemetlen volt. Csak addig bénáztam, míg elolvadt. Anya mondta, hogy ma este majd ő felrakja,mert muszáj. Mit csináljak? Nagyon ciki lenne?2016. márc. 29. 08:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkább próbáld meg Te, csak ügyesebben, szerintem már ciki lenne ennyi idősen.
Vagy nem tudom, ez rajtatok múlik, nekem nagyon kis koromban csinálta más, azóta szerencsére nem volt.
2/5 anonim válasza:
ez megdöbbentö h 12 evesnek kúpot kapnak.
en is voltam a lanyommal 12 evesen nödokinal, es direkt nem kapott kúpot mert meg kicsi.ugyh ezt nem ertem!
3/5 anonim válasza:
Nem olyan ciki az!! Ha kell kell!! Legalább meggyógyulsz!
4/5 anonim válasza:
Jpbb ha anyukád csinálja, mert ha tényleg nem megy fel, akkor valami mást kell íratni. A lányomnak gyógyszert írtak fel.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ha neked nem sikerül, akkor tényleg jobb, ha anyukád segít, mégsem idegenről van szó, és a gyógyulásod érdekében én nem látok ebben semmi cikit.
Jobbulást neked!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!