Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Enyhén sárgás/drappos, esetleg...

Enyhén sárgás/drappos, esetleg egy pötty vérrel, kocsonya állagu hüvelyválladék mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már a héten másodszor tapasztalom, de csak törléskor marad meg a papiron, nem nyulos, tojásfehérje folyás, hanem egyben lévő kis kocsonya darab, ami nem teljesen átlászó, hanem inkább ilyen nagyon halvány sárgás barnába hajló. Most másodszorra, egy gömböstüfejnyi piros is volt benne. Szaga nincs, és sem viszketés, sem égés, semmi egyéb tünet nincs. Orvoshoz kellene fordulni? Vagy nem jelent semmit? A menstruációm kb egy hét mulva lesz aktuális, nem hinném, hogy az kezdődik.
2016. márc. 26. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem régen volt hasonló, nekem egyetlen egyszer és egy nagy adag zúdult ki belőlem, sok apró átlátszó kocsonyaszerű valami. Ötletem sem volt mi lehetett, cisztám volt,lehet annak volt köze hozzá, nem tudom, egyszeri alkalom volt és azóta sem történt hasonló.

Én megvárnám a menstruációt, ha utána is jelen van, akkor fordulj orvoshoz.

2016. márc. 26. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott lenni, miután felizgultam, és mire fürdeni megyek bekocsonyásodik a nedv. Nem lehet hogy veled is ez történt?

Azonkívül a barnássága+vér jelezheti az ovulációt.

2016. márc. 26. 21:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem csak nagyon kis adag volt, kb borsónyi méret. Ovulációt nem hinném, h most van, mert ovu tesztelek és már volt az ovum egy hete. Felizgulás sem volt, mással voltunk most elfoglalva...
2016. márc. 26. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!