Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem voltam még nőgyógyásznál,...

Nem voltam még nőgyógyásznál, mi lesz?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 4 éve járunk a barátommal, és úgy gondoltuk, hogy ennyi együtt töltött idő elég ahhoz, hogy megismerjük egymást, és már el kellene kezdeni a szexuális életünket, rendes szexel meg minden. Megbeszéltük, hogy szedek fogamzásgátlót, de azt fel kell íratni. hogy megy ez? én azt hallottam, hogy miközben vizsgál, felnyúl a hüvelybe. ez igaz? mert én szűz vagyok, és a barátommal szeretném elveszíteni, nem a nőgyógyász keze által. vagy van más módja annak hogy felírja? vagy feküdjünk le a barátommal óvszerrel, és utána már nyúlkálhat? vagy mit csináljak?

2016. márc. 26. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Lépjünk már túl azon, hogy a szűzhártyán múlik a szüzesség, könyörgöm... A szüzesség nem a szűzhártya meglétét jelenti, hanem azt, hogy még nem járt benned pénisz. Sokan nem (pl én sem) véreztem első együttlétkor, de ez magán a tényen nem változtat h akkor vesztettem el.

De ha ennyire parázol tőle, akkor használjatok gumit, annak nem kellenek előtte hónapok, h kifejtse a hatását

2016. márc. 27. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Lehet amúgy már régen átszakítottad magadnak.. Főleg ha csináltad is magadnak ;)
2016. márc. 27. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Irígykednek rád, hogy neked még meg van!!!
2016. márc. 28. 18:13
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Valójában arra a felfogásra irigykedünk, hogy egy gumikesztyűs ujj elveszi a szüzességet, és a szűzhártya nélküli első szex valójában nem is az első, mert nem akkor szakad át.
2016. márc. 30. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy már nincs is meg, nekem se volt ugyanis előtte 5évig nagyon aktívan sportoltam. Egyszer pici vérfolttal a bugyimon mentem haza, évekkel később esett le, hogy az a szűzhártyám átszakadása volt edzésen, de az ég világon semmit nem határozott meg, miután lefeküdtem az akkori barátommal, onnantól nem voltam szűz.

A szüzesség nem a hártyától függ, hanem hogy az ember volt-e már együtt valakivel. Amíg nem, addig a hártya átszakadhat is szűz marad az illető. A visszavarrása is csak látszatot/hatást ad, attól még a nők nem kapják vissza a szüzességüket! ;)

2016. márc. 30. 23:19
 16/16 A kérdező kommentje:
értem én a szüzesség lényegét, csak az a helyzet, hogy anyukám régen járt egy pasival és az volt neki az első alkalom, magának sem szakította még át stb, és lefeküdt a pasival és a pasi nem hitte el, hogy szűz, mert nem volt még a szűzhártyája mert tampont használt, de nem volt még senkivel, és így a pasi fogta magát, hogy anyukám egy kujva és hazudik, biztos ezren dugták már. jó ez egy nem mostani történet, de nagy
2016. ápr. 1. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!