Fertőzésem lehet? Vagy mitől lehet ez?
Sziasztok! Előzményekhez szeretném hozzátenni, hogy elkezdtem fogamzásgátlót szedni, most szedem 3 hete, de még 1 hónapig gumival csináljuk, és eddig is így csináltuk, sose volt anélkül még szex.
1,5 hete elszakadt az óvszer (mielőtt vki írná h emiatt aggódjak szedtem a tablettát és megszakitásosan csináltuk), belém szakadt a gumi ami 2-3 nap múlva égető viszkető érzéssel és srága váladékkal ki jött belőlem. Megijedtem orvoshoz mentem nem e maradt még bennem, embertelen stílusban elküldött, és kiröhögött h nyilván kijött volna ha maradt volna emiatt nem kell vizsgálat és ha fertőzés is lenne belőle is ráér kezelni.. na kösz.. utána nem volt már panaszom, tiszta folyásom jött olykor barnás, és ez most is így van de ezelőtt az incidens előtt is, ezt a fogamzásgátló okozza. mikor van mikor nincs.
Ma együtt voltam a barátommal de fájt az együttlét, korábban is fájt mióta szedem a tablettát, mert hüvelyszárazságot okozott nekem, de ma különösebben fájt. Ráadásul kevés, de enyhén túrós fehér folyásom volt, de égető viszkető érzésem nincs. Rendesen tisztálkodom, 3 napont intim mosakodót is használok. Ma megnéztem egy tükör mellett h mégis mi a fene van, nem voltam alul begyulladva viszont belelátva a hüvelyembe és a környékébe tisztára ilyen túrós-fehér váladékos volt, nem valami guszta látvány. megfürödtem újra alaposan megmostam magam lent, és tisztasági betétet tettem be, de nem viszket meg semmi.(ja igen rendszeresen tisztasági betétet használok)
Mi a fenétől lehet ez? Igaz tegnap egy nem túl higénikus helyen kényszerültem wcre menni bár tettem rá wc papirt, de nemtomh ez okozza e, vagy a fogamzásgátló, esetleg amúltkori gumis dolog ami 1,5 hete volt és azután nem is volt panaszom..
hány napot várjak orvosig? Leghamarbb kedden tudok menni az ünnepek miatt..addig canesten krémmel kenegessem?
Legyengult az immunrendszered. Valoszinu, hogy gomba. Nekem is a valadek es a szarazsag volt jelen, viszketni nem viszketett. Nekem a Canesten nem hasznalt, se a kup se a krem.
Orvos irt fel kupot es kremet, 2 nap mulva mar semmi panaszom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!