Hogyan lehet gyorsan "elmulasztani" a menstruációt? SŰŰRGŐŐS!
Áprl. 6-9.-ig megyünk nyaralni Londonba és olyan hotelben, ahol jacuzzi, medence, fürdő van, és ezeket szívesen használnám...
Viszont ma megjött...és legalább 8.áig eltartaba, ráadásul nekem hosszú is szokott lenni, szóval simán kihúzodhat a nyaralás végéig. És eléggé görcsölös is vagyok, az is megeshet, hogy ki se tudok menni a hotelból annyira fog fájni a hasam. (most is nagyon fáj)
Nagyon el vagyok keseredve, mert minden vágyam volt elmenni Londonba és most lehet, hogy emiatt alig fogok belöle valamit látni, aztis szenvedve...(tudok nagyon szenvedni, annyira tud fájni)
Nem tudtok valamit (gyógyszer, technika, mindegy mi) amivel gyorsabban lemegy az egész vagy valami?
Köszönöm!
13/L
Szia! Majd ha hazaérsz, írass a háziorvosoddal Cataflamot. Elég erős görcsoldó, nekem használt. Régen annyira görcsöltem, h hánytam meg ilyenek :S
Azóta fogamzásgátlót szedek, elmúltak a görcsök.:) De a Cataflamot ajánlani tudom. Van por változatban is, az még gyorsabb, mint a drazsé.
Már ne is haragudjatok de citromlé h tehetne már a hormonális folyamat ellen?
Anyud nem engedi a tampont de h gyógyszerezd magad azt igen?? Szép. Csak ne szedj sokat mert immunis leszel rá.
Ha meg nem cseréli valaki a tampont, még jó hogy átázik, (akárcsak a betét) már bocsánat. 3óránként cserélni kéne. Eleinte nekem is fáj a felhelyezés, de túl élhető a kényelemért.Csak megfelelő helyre kell felhelyezni. Próbálgasd. Anyudnak meg nem kell tudni a róla, a te tested, és nem egy égbe kiáltó bűn.
Görcs ellen nekem pl a mozgás jó. Elején nehéz mert nagyon fáj, de utána észre se veszem úgy elmúlik a görcs, és a vér is könnyebben és gyorsabban ürül.
Majd íratok fel..:D
Igen...Anyum a tampont nem engedi, de a gyógyszereket igen, de abból is csak napi egyet, akkor is ha már szenvedek..:S :S
Hát most nem akarom a nyaralás közepén próbálgatni a tampont, mert ott lesz két nővérem is, akiket annyira nem ismerek és így is nagyon félek tölük..:/ (félnővéreim, látom őket évente egyszer) Volt úgy, hogy én nem megyek csak miattuk...Meg hát tényleg nyaralás közepén és ha meg rosszul teszem fől akkor...Szóval nem szeretném msot...:/
Hátha látja valaki...
Ha ilyen van akkor citromlé, gyömbér, almaecet és sok mozgás vagy sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!