Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációt hogyan lehet...

Menstruációt hogyan lehet elmulasztani?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 23:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
66%
Időgéppel. Megvárod a végét.
2011. febr. 3. 23:11
 2/12 anonim válasza:
33%
Terhességgel. Klimax. Vagy milyen kérdés ez? Ja, gondolom szeretnél szexelni és még mindig tart. Hát erre nem sok esély van szerintem.
2011. febr. 3. 23:14
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
Sehogy! Mikor fogjátok ezt végre fel? Nem lehet előre hozni, eltolni, elmulasztani, különben is rossz kategóriában van a kérdés, amúgy bocsi, hogy pattogok, de kiakasztanak ezek a kérdések. Kábé igen, időgéppel.
2011. febr. 3. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz.

Késleltetni lehet 1-2 nappal.De eléggé meg kell szenvedni érte.

Én akkor szoktam ezt a módszert alkalmazni,amikor strandra vagy uszodába megyek..:D

A lényeg,hogy sok friss citromot egyél,és azt öblítsd le finom citromlével.Mindenféle ízesítőszer nélkül.

Elég rossz,de nekem bevált...:)

2011. febr. 4. 00:33
 5/12 anonim válasza:

Citrom, narancs.. késik, a sörtől kevesebb van... nekem.

neked nemtudom. elmúlni csakúgy nemfog :D:D:D

2011. febr. 8. 11:39
 6/12 anonim válasza:
0%
Ha gyógyszert szedsz nem kell szenvedni!Csak olvasd el az utasítást ennyi!
2011. febr. 8. 12:22
 7/12 anonim válasza:

Szia,

Talán nem is olyan hülye kérdés. Fogamzásgátlóval!!

Én Cerasette tablettát szedtem ami gátolja a peteérést

ezért nem jön meg jó pár hónapig. De néha lehet 1-2 napos pecsételő vérzés.

2011. febr. 9. 07:40
 8/12 vaszily katalin ***** válasza:
0%
gondolom soknak kelemetlen dolog.ha uszni mész ot a tanpon.de szexeléshez is felrakod s nem kel tudnia az iletönek hogy megvan.s élvezheted.de ha megvan nem jo a szex sokal sikamlosab vagy.meg nem higénikus.
2011. febr. 10. 08:03
 9/12 anonim válasza:
Nehogy tamponnal együtt szexelj,veszélyes lehet a méhszájra.Inkább mond meg és csináljátok úgy.A fiúk nem hülyék és tudják,hogy működik a nő.Ha ezt nem érti meg akkor vagy nem is érett még egy nemi kapcsolatra vagy egy bunkó.Strandra,edzeni pedig mehetsz tamponnal.
2011. febr. 10. 14:17
 10/12 A kérdező kommentje:
őő nem szex miatt kérdeztem, tamponnal sosem tenném. de amúgy se menses közbe.. gyógyúszás miatt, de nagy nehezen meg tudtam beszélni a tanárral.
2011. febr. 10. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!