Mitől barnázhattam szeretkezés után?
Figyelt kérdés
A menstruációm 2 hete múlt el. A párommal védekeztünk. Hátulról hatolt be de fájt így többször le is álltunk, mikor én voltam felül minden jó volt egyszerre mentünk el. De! Az óvszeren barnás váladék volt. Gyorsan megtöröltem magam és a törlő papír is ilyen barnás volt. Mitől lehetett ez? Aggódom .2016. márc. 23. 23:09
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg felsértett egy kicsit. Máskor óvatosabban.
2/4 anonim válasza:
2 hete menstruáltál, tehát lehet akár középidős (ovulációs) pecsételés is. De valószínűbb, hogy a párod sértett fel picit.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma reggel már rendes piros volt mintha menstruáció lenne. Ez normális?
2016. márc. 24. 07:26
4/4 anonim válasza:
Nem igazán normális. Hányadik napján vagy a ciklusodnak? (Az előző mensi első napja számít a ciklus első napjának) És hány naposak szoktak lenni általában a ciklusaid? Úgy tűnik, a vártnál hamarabb jött meg! A szeretkezésnek valószínűleg nincs semmi köze a vérzéshez, ha ez rendes mensi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!