Hogyan vessek véget a menstruációmnak? Nem bírom tovább a fájdalmat!
11 éves korom óta menstruálok,most 16 vagyok.Sajnos nekem nagyon kemény fájdalmakkal jár a menstruáció,olyan hogy megébredek éjszaka a fájdalomra és már a sírás kerülget ahogy csak belegondolok,hogy nemsokára megjön :( És egyébként nekem sohase ugyan akkor jön meg,hamen össze-vissza.Van,hogy 5 hétre jön meg,van ,hogy 3ra.Ráadásul most erős gyógyszert kell szedjek,ami miatt még fájdalomcsillapítót se szedhetek :((
Úgy belefáradtam ebbe...van valami módja,amivel le lehetne állítani? (Olvastam egy cikkel valami angol oldalon ahol azt írták,hogy vannak valami injekciók amitől akár 1 évre is eláll.Ilyet az én koromban lehetne használni?)
Ja igen. Injekció: nem létezik, hogy egy 16 évesnek beadják.
Lehet, hogy a nődoki felír egy fog.gátlót, és az is elég lesz.
Szedhetsz ennyi idősen.
A melled meg inkább nagyobb lesz a gyógyszertől, mint kisebb.
Nincs sajnos.
A fogamzásgátló tényleg kikészíti a hormonháztartásod-minden nap figyelni kell, hogy bevedd-az előnyei mellett sok hátránya is van pl. trombózishajlam.
A tested felől meg nem rendelkezhetsz, hogy kivetesd a méhed, még nagykorúan sem, nemhogy 16 évesen. Persze akkor gyereked se lehetne.
Amit megpróbálhatsz:
Kevesebb zsíros, fűszeres étel
Sok gyümölcs, ananász, zöldség
Gyömbértea
Algopyrin vagy algoflex forte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!