Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan vessek véget a menstruá...

Hogyan vessek véget a menstruációmnak? Nem bírom tovább a fájdalmat!

Figyelt kérdés

11 éves korom óta menstruálok,most 16 vagyok.Sajnos nekem nagyon kemény fájdalmakkal jár a menstruáció,olyan hogy megébredek éjszaka a fájdalomra és már a sírás kerülget ahogy csak belegondolok,hogy nemsokára megjön :( És egyébként nekem sohase ugyan akkor jön meg,hamen össze-vissza.Van,hogy 5 hétre jön meg,van ,hogy 3ra.Ráadásul most erős gyógyszert kell szedjek,ami miatt még fájdalomcsillapítót se szedhetek :((

Úgy belefáradtam ebbe...van valami módja,amivel le lehetne állítani? (Olvastam egy cikkel valami angol oldalon ahol azt írták,hogy vannak valami injekciók amitől akár 1 évre is eláll.Ilyet az én koromban lehetne használni?)

2016. márc. 23. 14:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mégy el egy nögyógyászhoz?
2016. márc. 23. 14:11
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Aviva torna.
2016. márc. 23. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Menj el nőgyógyászhoz és pszichológushoz.
2016. márc. 23. 14:22
 4/15 Andizsuzsi ***** válasza:
Nőgyógyász. Kapsz gyógyszert, ami egyrészt szabályozza, másrészt a görcsölést is csökkenti.
2016. márc. 23. 14:24
 5/15 A kérdező kommentje:

Az aviva torna nagyon jónak tűnik,köszönöm!

Pszcihológushoz meg minek kéne menjek?xd nem hinném,hogy lelki probléma okozná...

2016. márc. 23. 14:25
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen, egy jó nőgyógyász és utánaolvasás, hogy mi segíthet. Gyógynövények, étrendváltoztatás, torna... Sokaknak segítettek már ilyenek.

Részvétem, nem is tudom, mit csinálnék, ha bármi kellemetlenséget okozna a mensesem, pláne nagy fájdalmat, de én is kiakadnék... Ez annyira igazságtalan sokakkal :(

2016. márc. 23. 14:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Az :( A legtöbb barátomnak a mensese 3 napot tart és még csak nem is fáj nekik.Az enyém meg kb 8 napot tart,és végig szenvedem.
2016. márc. 23. 14:27
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Fejben nagyon széles skálán eldőlhet, hogy hogyan élünk meg egy fájdalmat és ennek általában nincs is tudatos oka az egyén számára. Tehát nem hülyeség a pszichológus.
2016. márc. 23. 14:49
 9/15 A kérdező kommentje:
A fájdalomküszöböm elég magas,mert volt már egy rakat sportsérülésem és még úgy is bementem edzésekre.Meg van,hogy elvágom a kezemet és észre se veszem.Viszont a menstruációs fájdalmaim egyszerűen embertelenek.
2016. márc. 23. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

Nőgyógyász mindenképpen.

Nem értek hozzá, tehát találgatok csak, de endometriózis is lehet.

2016. márc. 23. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!