Hogyan vessek véget a menstruációmnak? Nem bírom tovább a fájdalmat!
11 éves korom óta menstruálok,most 16 vagyok.Sajnos nekem nagyon kemény fájdalmakkal jár a menstruáció,olyan hogy megébredek éjszaka a fájdalomra és már a sírás kerülget ahogy csak belegondolok,hogy nemsokára megjön :( És egyébként nekem sohase ugyan akkor jön meg,hamen össze-vissza.Van,hogy 5 hétre jön meg,van ,hogy 3ra.Ráadásul most erős gyógyszert kell szedjek,ami miatt még fájdalomcsillapítót se szedhetek :((
Úgy belefáradtam ebbe...van valami módja,amivel le lehetne állítani? (Olvastam egy cikkel valami angol oldalon ahol azt írták,hogy vannak valami injekciók amitől akár 1 évre is eláll.Ilyet az én koromban lehetne használni?)
Az aviva torna nagyon jónak tűnik,köszönöm!
Pszcihológushoz meg minek kéne menjek?xd nem hinném,hogy lelki probléma okozná...
Igen, egy jó nőgyógyász és utánaolvasás, hogy mi segíthet. Gyógynövények, étrendváltoztatás, torna... Sokaknak segítettek már ilyenek.
Részvétem, nem is tudom, mit csinálnék, ha bármi kellemetlenséget okozna a mensesem, pláne nagy fájdalmat, de én is kiakadnék... Ez annyira igazságtalan sokakkal :(
Nőgyógyász mindenképpen.
Nem értek hozzá, tehát találgatok csak, de endometriózis is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!