Ma lesz a szülinapi bulim, és amilyen szerencsés vagyok, pont megjött. Hogy lehetne enyhíteni a görcsöket?
Figyelt kérdés
Máskor mindig nagyon durva fajdalmaim vannak mar kb. 1-2 nappal azelott, hogy megjon, megy a hasam, hanyni szoktam es majd' elajulok a gorcsoktol :S de most furcsa módon nem annyira durva, lehet azért mert pár hónapja cickafark teat iszok meg vastabit szedek. Esetleg valami tapasztalatot, tanacsot tudnatok nekem adni? Pl. Nektek mi vált be vagy ilyesmi. Köszönöm előre is :)2016. márc. 23. 14:01
1/2 anonim válasza:
Rendszeresen szedek MagneB6-ot 2-3-szoros mennyiségben, és azóta enyhébbek a fájdalmak.
2/2 anonim válasza:
a mostani helyzetet nem oldja meg, de úgy hallottam, hogy a naproxen vagy hasonló gyógyszerek a mensturáció megjövetele előtt 1-2 nappal elkezdve megakadályozzák, hogy görcs leygen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!