Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent ez? OC:268/16 N...

Mit jelent ez? OC:268/16 N Nőgyógyászati leletemen szerepel, sehol semmit nem találok erről.

Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Veszélyeztetett terhes vagy?
2016. márc. 23. 13:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok állapotos.Csak volt egy hasi UH-om, amin azt vették észre, hogy a bal petefészkem nagyobb, cisztára gondoltak, mondták evezzek nőgyógyászatra.Rákszűréshez levette a kenetet, eredmény 1 hónap múlva, és nőgyógyászati UH is csak akkor lesz.Csak ez szerepelt a papíromon amit kaptam, fogalmam nincs ez mivel van összefüggésben.
2016. márc. 23. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek a számok a rákszűrés vizsgálatkérés, a citológiai kérés számai, amit a szövettani laborban is rögzítenek. Nemcsak a neved, TAJ alapján azonosítanak, hanem a szövettani kérés számai szerint is.
2016. márc. 23. 14:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)

Mit gondoltok, aktus utáni vérzés, néha csak barna váladék, nagyon erős vérzés utalhat arra, hogy valami nincs rendben?

30 éves nő vagyok, egyszer szültem.

2016. márc. 23. 14:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Úgy van leírva, hogy:

Felt.:Ép hüvelyfalak, OC: 268/16 N

(a Felt.-ről kiderítettem, hogy feltárást jelent)

2016. márc. 23. 14:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg még ami aggaszt, hogy egy hónap amíg megjön az eredmény.Addig bedilizek.
2016. márc. 23. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Az aktus utáni vérzés utalhat arra, hogy valami gond lehet.

De! A lehető legjobbat tettél, mert elmentél a dokihoz kivizsgáltatni magad.

Bízzunk benne, ez csak egy könnyen orvosolható probléma és nem más.

Most még annyit érdemes tenni önmagadért, családodért, hogy nem aggódsz. A szövettani folyamatban van és gondolom, 1 hónapon belül meglesz az eredmény és akkor többet fogtok tudni. Szóval látott orvos, folyamatban van egy vizsgálat és bármennyire is nem könnyű, nem érdemes megnehezíteni a mindennapjaidat, mert pl. aggódsz. A stressz meg amúgy is felerősíthet betegségeket, tüneteket, állapotokat, amire egyáltalán nincs szükséged sem neked, sem a környezetednek.

Jó egészséget kívánok.

2016. márc. 23. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Jó érzés pozitív hozzászólást olvasni, de tényleg. :)

Nem tudom mi a menete ennek, mármint ha ne adj ég rossz lesz a rákszűrés eredménye.Gondolom további vizsgálatok.

2016. márc. 23. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha ne adj isten pozitív lesz az eredmény, akkor egyéb vizsgálatokra utalhat és megismételtetheti az eddigi vizsgálatokat is.

Programozd ezt egy mosoly kíséretében: "minden rendben van". Ezt elmondod felkeléskor, fogmosáskor, mosogatáskor stb. stb.

Ráérsz az eredmény visszajövetele után foglalkozni a továbbiakkal. Még az is lehet, "csak" egy kis hormonváltozás, stressz miatt vannak tüneteid és amúgy egészséges vagy.

Na...ezen az egészségvonalon érdemes maradni.. :)

2016. márc. 23. 15:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Így lesz! :)))

Köszönöm. :)

2016. márc. 23. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!