Mit jelent ez? OC:268/16 N Nőgyógyászati leletemen szerepel, sehol semmit nem találok erről.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
Mit gondoltok, aktus utáni vérzés, néha csak barna váladék, nagyon erős vérzés utalhat arra, hogy valami nincs rendben?
30 éves nő vagyok, egyszer szültem.
Úgy van leírva, hogy:
Felt.:Ép hüvelyfalak, OC: 268/16 N
(a Felt.-ről kiderítettem, hogy feltárást jelent)
Az aktus utáni vérzés utalhat arra, hogy valami gond lehet.
De! A lehető legjobbat tettél, mert elmentél a dokihoz kivizsgáltatni magad.
Bízzunk benne, ez csak egy könnyen orvosolható probléma és nem más.
Most még annyit érdemes tenni önmagadért, családodért, hogy nem aggódsz. A szövettani folyamatban van és gondolom, 1 hónapon belül meglesz az eredmény és akkor többet fogtok tudni. Szóval látott orvos, folyamatban van egy vizsgálat és bármennyire is nem könnyű, nem érdemes megnehezíteni a mindennapjaidat, mert pl. aggódsz. A stressz meg amúgy is felerősíthet betegségeket, tüneteket, állapotokat, amire egyáltalán nincs szükséged sem neked, sem a környezetednek.
Jó egészséget kívánok.
Jó érzés pozitív hozzászólást olvasni, de tényleg. :)
Nem tudom mi a menete ennek, mármint ha ne adj ég rossz lesz a rákszűrés eredménye.Gondolom további vizsgálatok.
Ha ne adj isten pozitív lesz az eredmény, akkor egyéb vizsgálatokra utalhat és megismételtetheti az eddigi vizsgálatokat is.
Programozd ezt egy mosoly kíséretében: "minden rendben van". Ezt elmondod felkeléskor, fogmosáskor, mosogatáskor stb. stb.
Ráérsz az eredmény visszajövetele után foglalkozni a továbbiakkal. Még az is lehet, "csak" egy kis hormonváltozás, stressz miatt vannak tüneteid és amúgy egészséges vagy.
Na...ezen az egészségvonalon érdemes maradni.. :)
Így lesz! :)))
Köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!