Wenda_96 kérdése:
Miért feszül a mellem, ha fogamzásgátlót szedek?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja kezdtem el a szedését. Nőttek tőle a melleim,de nem tudom,hogy ez csak ideiglenes feszülés vagy maradandó állapot.2016. márc. 22. 21:50
1/6 anonim válasza:
Hormont szedsz, és olyan hormonális állapotot teremt a szervezetedben, mintha terhes lennél.
3/6 A kérdező kommentje:
Meddig fog ez tartani? Zavar kicsit ez a feszítő érzés. Na, meg félek,hogy ha elmúlik,akkor a cicim ismét kisebb lesz.
2016. márc. 22. 22:12
4/6 anonim válasza:
Türelmesnek kell lenni, változó meddig tart, én sportmelltartót hordtam,mikor nagyon feszült.
5/6 anonim válasza:
Nekem kb 4-5 hónapig feszült tőle a mellem, minimálisan nőtt, de miután megszokta a szervezetem vissza is ment az eredeti állapotára.
6/6 anonim válasza:
Ha 3-4 hónapnál tovább tart (ezt ki kell várni, a dokik is ezt szokták javasolni) akkor kell váltani. Amúgy normális mellékhatás, mert álterhességet szimulál a gyógyszer (azon a szinten tartja a két hormont, mint terhesség alatt, azért van hogy valaki pl hízik, lenullázza a libidót stb. ilyen a mellfeszülés is.
Abbahagyás után a méret visszaáll az előttire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!