Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok? Vagy valami...

Terhes vagyok? Vagy valami gondvan?

Figyelt kérdés

Januárban conisatio műtètem volt! Az eredmènyem jó lett!

Azota meg volt a bajom 2x de 4-helyett 7-napig! most pedig megjött előbb mint kellett volna!Ès ráadásu szex után másnap! 9-től 14-ig utánna elmult egy napra ès azóta véres fojás féleségem van tehát elég régota! És ebben a hónapban elég sokszor nem védekeztünk!mi lehet a gond? Terhes lehetek? Vagy valami baj van?

2016. márc. 22. 09:25
 1/4 Demoklészi válasza:

Hány éves vagy? Ennyi eszed van, hogy védekezés nélkül dugj. Gratulálok. Nem igaz, hogy sokan nem fogják fel, hogy terhesség mellett betegek is lehetnek, ha nem használnak kotont. Amúgy meg, van hányingered, reggeli émelygés? Rosszullétek? Ha már elmúlt a vérzés, akkor nem ártana egy terhességi tesztet csinálni ahelyett, hogy itt kérdezősködsz feleslegesen.

Nem vagyunk orvosok, menj el nőgyógyászhoz :)

Bár szerintem ha abban a pár napban rendesen volt menzeszed, mint máskor is, kétlem hogy terhes lennél.

Akik terhesek, azok néhány napig panaszkodnak vérzésre, pontosabban csak foltozásra.

Akár feszülhet a mell bimbód is.

2016. márc. 22. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk orvosok. Ha nem védekeztél, lehetsz terhes. Aki ettől többet/mást mond, az valószínűleg egy grammar nazi lesz.
2016. márc. 22. 10:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Arra vagyok kiváncsi h mitől lehet ez a menzesz utáni vèrzèses valami!

Amugy talán azèrt nem vèdekeztünk mert babát akarunk! Ez eszedbesem jutott?! Nem èrtem mèrt kell letámadni az embert!

2016. márc. 22. 10:42
 4/4 Demoklészi válasza:
Akkor is orvos. Többet mond. Minden ember mád ne itt várj segítséget.
2016. márc. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!