Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sos! Nafyon fontis irjatok!...

Sos! Nafyon fontis irjatok! Lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kedden szexeltunk gumi + huvelykup. At elso gumi lejott idoben eszrevettuk masik rendben volt. Masnap kis gumi darab jott ki belolem. A kicsit mintha emelyegnek es sokat bofogok a mrhszajam elerem nagyujam vegevel de muntha kicsit kemeny lenne ez a 3nap szex ota akk lehet gaz van????
2016. márc. 18. 06:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy 72 órás tabletta még beszerezhető. Én nem kockáztatnék.
2016. márc. 18. 06:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Istenem,de szép ez a világ!

Írni még nem tud,de már terhes!

Kérlek,ne szaporodjatok!

2016. márc. 18. 06:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
3 nap alatt senki nem produkál terhességi tüneteket, max. beképzeli. Ettől függetlenül persze még lehetsz az. Kb. 1 hét a beágyazódási idő.
2016. márc. 18. 07:09
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem vszinu h terhes vagy, de menj surgossegi dokihoz, mert lehet h maradt benn gumi, amit nem artana kivenni. Nyugi!!
2016. márc. 18. 07:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Mar csak gyenge bafyon minimalis menstruacios fajdalmat erzek ink piciket a deekam faj es arra gondoltam meg hogy elozo alkalommal is 18.a korul 2-3 napig ugyereztem h megjon mert fajt meg gotcsolt es ra 7napra kb jott meg es olvastam hogy valakinek van ilyen koztes fajdalma felidoben es arra gyanakszok hogy ez megint az lehet
2016. márc. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!