Szextől menstruációs görcsök. Van, akinek ettől van? És ez mégis hogy lehet?
És teljesen biztos vagyok benne, hogy attól van, mert mielőtt nem volt barátom nem is éreztem meg, hogy menstruálok, aztán az első kapcsolatom alatt mindig volt. Utána szétmentünk, egy évig nem volt senkim, ugyanúgy semmi bajom nem volt, amikor menstruáltam. Aztán most megint van barátom és ugyanaz, mint az előzővel, ha nem rosszabb...
De hiába olvasgattam utána a neten, sehol nem találtam erről információt, márpedig ezer százalék, hogy attól van. Ráadásul nem ilyen kis gyenge görcsök, hanem Cataflam mellett is elviselhetetlen, aludni sem tudok mellette. Ha pedig nem veszek be fájdalomcsillapítót, még hányok is a görcsöktől. Eddig csak egy napig tartott ez, de mostmár 2-3 napig is ez megy, minden hónapban és ezt nem engedhetem meg magamnak, hogy ennyit nélkülözzek az életemből.
Természetesen megyek nőgyógyászhoz, de attól félek, hogy kiröhög, ha megmondom szerintem miért van, pedig kizárásos alapon csak az lehet. Előtte egy hétig nem szeretkeztünk rögtön sokkal mérsékeltebbek voltak a görcsök.
És olyan választ, hogy akkor ne szexeljünk ne írjatok, köszönöm.
Köszönöm a válaszod! Cisztán gondolkodom, mert családban unokatestvéremnek volt már 14 évesen és ez a tünet nekem 16 éves koromtól van. Most vagyok 18.
Nagyon félek a félrediagnosztizálástól, hogy nem kapom meg a megfelelő kezelést időben..
Igazából több tünetem is van, például állandó fehér sűrű váladékozás, de szagtalan és nem is viszket, elmentem már egyszer vele, kaptam is rá valamit, de nem hatott. Ez az első barátom után, amikor nem volt senkim akkor kezdődött és azóta is. Aztán néha van szex után kis vérzés, de tényleg nagyon kicsi. Most pedig az volt, hogy egy hónapban kétszer jött meg, legutóbb pedig 5 napot késett. És ilyen rendszertelenségem sosem volt még.
Kissé ijesztő, hogy már 16 éves koromtól ilyen bajaim vannak, mi lesz később?
Mindenesetre mostmár addig nem nyugszom, amíg el nem múlik az összes tünetem, mert egészséges akarok végre lenni, csak műteni ne kelljen.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!