Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás vagy betegség?

Felfázás vagy betegség?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban egyszer felfáztam. Vagyis a tünetek ezt mutatták. Viszont most újra előjött, (szerencsére nem olyan intenzíven, mint a múltkor) de mostanság figyeltem, hogy rendesen fel legyek öltözve, ne üljek hideg helyre stb. Mivel ez is és a múltkori is szex után jött elő (pár órára rá, kb fél nap), eszembe jutott, h lehet e attól? Mit tudtok erről? Lehetséges, hogy valami betegség és nem felfázás?

2016. márc. 19. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

A felfázást téves gondolják, hogy a hidegtől kapja az ember. Felfázáskor baktériumok kerülnek a húgyvezetékbe, azok elszaporodnak és az okozza a problémát.

Sokan szenvednek együttlét után, ilyen problémával. Igyál sokat, az tisztítja a húgyvezetéket, segít még a vörösáfonya és társai.

2016. márc. 19. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Igen valószínű attól lehet! Nálunk kettőnk közül én vagyok a férfi, és aktus előtt mindig különösen ügyelek arra hogy tiszta legyen. Nem mert amúgy nem mosakszom alaposan, hanem mert azért a nő a hüvelyen keresztül sokkal könnyebben fertőződik. És csak egyszer felejtettem el, akkor a párommal is ez volt. Valószínűleg, akár vizelettől ilyenektől kerülhet beléd baktérium. És ez okozhatja ezt a fertőzést. Nagyjából ugyan azt tudom mondani ami feljebb is javasoltak, sok ivás (de inkább napközben ne este kelljen mászkálni), ülőfürdő, és a vízbe konyhasó, gyógynövényes teák:)
2016. márc. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!