Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet bajom ha vetélés után...

Lehet bajom ha vetélés után szexeltem?

Figyelt kérdés
4 napja 13.hèten elvetèltem műtèti befejezèst csináltak.Pár óra múlva ki is engedtek a kórházból azzal hogy minden rendben összehúzódott a mèhszáj..Ezenkivűl semmit nem mondtak. Sem a zárójelentésben nem irtak semmit csak hogy mit csináltak.Vèrzès estère semmi.Elèggè kiborultam lelkileg meg is viselt nem kicsit.. Szüksègem volt párom közelségére biztatására,szeretetére..A hormonok tomboltak bennem nem bírtam,szeretkeztünk.Nem gondolkodtam...

2016. márc. 19. 12:42
 1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hol műtöttek, hogy ennyire "szartak" úgymond rád. Sajnos pár hónapja én is elvesztettem a babám. Engem úgy engedtek el, hogy 3 hónap múlva lehet "próbálkozni" újból. Ami most tilos, ülőfürdő, tampon használata, házas élet, mindezt 6 hétig. 6 hét az ami alapvetően ajánlott még szülés után is. Nem véletlenül, a fertőzés veszélye ilyenkor nagyon magas! Nekem azt mondta a nődokim, hogy elzáródhat a petevezeték ha nem veszünk észre időben egy gyulladást. Vérzésem nekem sem volt a műtét után csak 2 nappal, majd 5 héttel később menzesz.
2016. márc. 20. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát annyit mondtak hogy 2 hèt múlva menjek kontrollra a nőgyógyászomhoz..Vèdekeztünk gumival pont ezèrt hogy semmi fertőzès ne törtènjen.Köszi a választ.
2016. márc. 20. 20:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy a veszprèmi kórházba...
2016. márc. 20. 20:24
 4/4 Chypes válasza:
En ra 2hetre szexeltem.tegnap tesztet csinaltam ami pozitiv.igy 4 hettel a mutet utan kicsit sokkol.nekem se mondtak semmit amikor kiengedtek,igaz en voltam a 16.aznap.szerintem nem mondanak senkinek semmit.a dokim mondta a multheti kontrolon hogy 3honapig ajanlott vedekezni.de ugy fest keson szolt.
2016. máj. 14. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!