Lehet ebből komoly bajom? Belém szakadt gumi
Sziasztok! A barátommal szexeltünk úgy néhány napja szex közbe kiszakadt a gumi , amit utána vettünk észre, de teljesen egybe volt így nem gondoltam h belém szakadt volna. rá pár napra erősen váladékoztam viszketős érzést éreztem de iszonyatosan maró viszkető érzést és kijött egy gumidarab ha jól láttam az óvszer teteje. Nagyon aggódtam hogy maradhatott e bennem kisebb darabka v vmi. Mivel barátom városába voltam sürgős esetként ott mentem el nőgyógyáasztra ahol bunkón fogadtak, az orvos kb felröhögtt h nyilván nem maradt bennem több az is kijött volna nincs oplyan h feltolódik a méhembe ( azóta szexeltünk és félek h feljebb tolódhatott v letapadhatott apróbb darabka), de ő csak tök lazán mondta h am is ha fertőzésem se lenne sürgős, de nyilv az a darab kijött nem lehet több.. bár honnan tudja? de nem vizsgált meg azért mert nem oda tartozom. Aztán ma sikerült a saát városomba mennem ahol a nődokik szabadságon vannak köztük az orvosom is, csak vmi helyettes van reggelente kis időre. Így nem tudtam elmenni..
lehet valószínűsége h maradt fenn kis elszakadt darabka? Ha igen, okozhat valami problémát? Menjek el jövőhéten vagy csak akkor ha tapasztalatok valami furcsaságot? Mert enyhe viszkető érzést még érzek odalent
20L
Nyugodj meg, a hüvely öntisztuló, kilöki magából az oda nem való dolgokat. A méhedbe tényleg nem tud felmenni, hiszen a méhszájad nem engedi. Maga a hüvely meg nem labirintus, hogy eltűnjön benne valami. A viszketés és a váladék attól volt, hogy kidolgozta magából a bent marad cuccot. Beletelik pár napba, míg elmúlik.
Egyébként meg itt az ideje, hogy felfedezd a saját tested! Tiszta kézzel tapintsd át a saját hüvelyed, hogy érezd, milyen a formája, merre lejt. Meg fogod találni a méhszájat is, ami kúpos alakú, a közepén kis bemélyedéssel.
Én inkább a sikertelen óvszerhasználat miatt aggódnék. Esemény utáni tablettát kaptál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!