Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez és hova forduljak?

Mitől lehet ez és hova forduljak?

Figyelt kérdés

Már 2-3 napja olyan érzésem van alhasnál, mint amikor pl tartogatni kell egy ideig a pisit és már feszül. Petefészeknél érzem ezt, természetesen nem azért mert tartogatom. Amint érzem h kell megyek is, sa ehhez hasonló a fájás, meg néha belenyilall is a fájdalom.

Most viszont ez mellett elkezdett az egész hasam így görcsölni, feszül, bele- bele nyilall oda is a fájás, párhuzamosan a petefészek környéki szúródásokkal. Próbáltam h lefekszem hanyatt, mert hasfájáskor az általában jól esik és enyhül is de most nem... oldalt fekve még rosszabb. Mi bajom lehet? Háziorvoshoz menjek vagy nőgyógyászhoz? Vagy hasi ultrahangra vagy mit tegyek? Tanácstalan vagyok és nagyon aggódom :(

2016. márc. 14. 19:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Az ügyeletre menjél szerintem még lehetőleg ma, mivel romlik az állapotod.
2016. márc. 14. 19:31
 2/22 A kérdező kommentje:
Legközelebb szerdán tudok menni orvoshoz, akárhova is.
2016. márc. 14. 19:41
 3/22 anonim ***** válasza:

Petefészek ciszta gyanús. Először a nőgyógyászatra mennék a helyedben.

Menzeszed rendben?

2016. márc. 14. 19:42
 4/22 A kérdező kommentje:
Rendben van igen. Most félidő után vagyok pár nappal.
2016. márc. 14. 19:43
 5/22 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz magánrendelésre szoktam menni, ott viszont UH-t nem tud csinálni... azon gondolkodom h mégis kihez menjek máshoz aki azt is csinál és rendes is, nem csak felír egy drága antibiotikumot és nem old meg vele semmit :(
2016. márc. 14. 19:45
 6/22 anonim ***** válasza:
petefészek ciszta, petefészek gyulladás...ha érzed hogy kell akkor jön is? elcsöppenni nem szokott? a vizeletben vér vagy gennyi? amúgy talán még a gyulladás a jobbik eset..:/
2016. márc. 14. 21:10
 7/22 anonim ***** válasza:

Na, akkor stimmel is. Félidőkor, azaz peteéréskor kezdődtek a tüneteid.

Ez valami petefészket érintő dolog lehet...

2016. márc. 14. 21:14
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem kell sűrűn pisilnem, nem olyan mint pl megfázáskor, csak ezt a feszülő érzést ahhoz tudnám hasonlítani, mert volt már úgy amikor kicsit huzamosabb ideig nem volt lehetőségem elmenni wc-re és akkor már ugye ilyen feszítő érzés jelentkezett. Na ez is olyan, csak nem a pisilés miatt.
2016. márc. 14. 23:17
 9/22 A kérdező kommentje:
Nincs se elcseppenés, se vér se genny. Fehéres folyásom az szokott lenni, krémes állagú.
2016. márc. 14. 23:19
 10/22 anonim ***** válasza:
akkor inkább a ciszta (amit többen is mondtak) nem gyulladás..mindenképp nőgyógyászhoz is elmenni..
2016. márc. 14. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!