Megtudná e nekem valaki mondani hogy mit tegyek ha megkeményedett a székletem a nyílásban, egy darabban, és nemtud kijönni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 16:04
2/11 anonim válasza:
Várj wc-n ülve türelemmel, máskor ügyelj, olyat egyél ami nem okoz székrekedést.
3/11 anonim válasza:
Ujjal próbáld meg óvatosan kiszedni, nekem szokott segíteni.
4/11 anonim válasza:
A végbbelet a nyílásnál alulról-felülről nyomogasd.
5/11 PWDKaller válasza:
Kezd elé seggbe öklözni magad napi rendszerességgel és akkor nem lesz több ilyen problémád!
6/11 anonim válasza:
Sok vizet igyál szerintem, az tudja oldani a székletet, és 20 perc alatt "atmegy" az emberen. Bár lehet, ilyen esetben már nem segít, csajnosk megelőzésre. Talán inkább vmilyen krémmel kellene próbálni puhitani, utána "kisegiteni"...
7/11 anonim válasza:
Azt érzi az ember, hogy mikor reménytelen a helyzet. Ezért eleve nem szabad hagyni odáig fajulni a dolgot. Ilyenkor lecsavarom a kézi tust, odavezetem a slagot és egy spriccel beöntést adok magamnak. A WC-n ülve várok egy ideig és a probléma magától megoldódik.
8/11 anonim válasza:
Hashajtó és orvos.
Esetleg beöntés...
9/11 anonim válasza:
Sajnos lehet, hogy orvos kell. Ha nem sikerülnek a fent említett házi praktikák, akkor mindenképp menj orvoshoz. Minimum egy aranyeret összeszedhetsz ezzel...
10/11 anonim válasza:
Húzz gumikesztyűt és utána mechanikus eltávolítás...Nem valami finom érzés, de végső esetben ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!