Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az anuszombol mintha ki allna...

Az anuszombol mintha ki allna egy kis pöcök vagy nem is tudom, mint egy kicsit borso. Ez miert van?

Figyelt kérdés
nem egy egyszerü körvonal, hanem egy kis pöcök ott van ami egyebkent nem is zavarna, ha nem szeretnem az analis szexet, ezt mire velljem? tehetek ellene valamit? es miert van az ott? elmenjek orvoshoz hogy tüntessek el onnan? pls valaki

2016. márc. 13. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet például aranyér. annak nem tesz jót az analis szex...fertőzésveszélyes, megsérülhet.

de "pöcökként" érzékelheted azt is, ha kialakult egy kis repedés a végbélnyílásnál, ami már krónikus, és kialakult a helyén egy csomó, és már nem fáj. (de ha nem volt ott korábban szúró fájdalmat, vagy vérzés, akkor nem az.)

ha mindenképp folytatni akarod ezt a fajta közösülést, érdemes megmutatni orvosnak.

2016. márc. 13. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a probléma, először fájt is, most van hogy nem de fáj is. Szerintem aranyér.... Itt az a kérdés milyen orvoshoz menjek el?????
2016. márc. 14. 07:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Proktológushoz.
2016. márc. 14. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:

nekem nem volt semmijen szuro fajdalmam meg viszketes meg semmi ilyesmi, es regebb ota van ez igy, voltam mar azota együtt többször is sraccal, csak a legutobbi srac kisse el volt eresztve, es megrepedtem kicsit (uristen de ciki)

viszont annak a valaminek ott nem lett baja, meg nem is fajt. csak meg akarok töle valni, muszaly ezzel orvoshoz fordulni? nem eleg valami krem ami vissza huzza? vagy ilyesmi?

2016. márc. 17. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

az a baj hogy nem mindegy, repedés is van-e, vagy aranyér.

mert egyikre inkább értágító, másikra érszűkítő tartalmú kenőcs kell.

de ha el akarod tüntetni, úgyis meg kell mutatnod proktológusnak (sebésznek), majd ő megmondja.

2016. márc. 18. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:

,,csak a legutobbi srac kisse el volt eresztve, es megrepedtem kicsit (uristen de ciki)"

Azzz..Ciki.De nem az hogy el volt eresztve.Sem az anális sex...Hanem...?

Mindazonáltal ezt otthon nem oldod meg.Rendelőintézet-proktológia.Azok a sebészek láttak már mindent-ilyet végképp.

2016. márc. 19. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!