18 eves lany vagyok. Huvelyfolyasom van mar egy ideje. Feher es kicsit olyan suru nyulos is neha. De nem mindig van ilyen. Van amikor igen van mikor nem. Valaki hasonlo?!
Figyelt kérdés
Es van amikor ilyen semmilyen atlatszo szinu de latom a bugyimban es olyan kellemetlen budos szaga is van. Nemtudok mit csinalni! Allitolag eros felfazastol is lehet...vagy fertozes.de amiota ezeket hallottam kremet hasznalok ott es odafigyelek jobban hogy ne fazzak fel !! Volt aki azt mondta hogy lehet csak egyszer ketszer huvelytisztito kupot kellene hasznalnom.. de nem probaltam meg!2016. febr. 17. 21:28
1/6 anonim válasza:
Nyilván fertőzés, de arra nem elég a krém. Vegyél kúpot, de nem "hüvelytisztító" kúpot, hanem olyat ami hüvelygombára való pl Pevaryl.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! Es ezt te tapasztalatbol mondod vagy valahonnan tudod vagy ilyesmi? Mert felek hogy baj van. De mivel nem olyan lany vagyok aki minden 2. sraccal lefekszik igy meg nem voltam nogyogyasznal soha.nem volt ra szukseg. Ea felek h oda kenyszerulok! :/ attol meg jobban felek :/
2016. febr. 17. 21:38
3/6 anonim válasza:
Jó lenne persze megmutatni dokinak, pláne először, de ez nem komolyabb egy megfázásnál. Simán bemész egy patikába és megveszed, nem vényköteles.
4/6 anonim válasza:
Nem ártana dokihoz menni, ha csak a rákszűrés miatt is ennyi idősen...
5/6 anonim válasza:
Ez egy természetes fehér folyás is lehet.Tini korban 9-14 éves korban a lányoknak fehér folyása lesz,ez a folyás a hüvely tisztulását szolgálja. Színe fehér,átlátszó színű lehet,amikor picit száradni kezd világos sárga lesz,pici szaga van.
Néha alíg van folyás,máskor meg több van.Mensi előtti,utáni 1-2 hétben egész sok folyás is lehet.
6/6 anonim válasza:
Szia, én 13 yrs vagyok, és nekem is hasonló. Néha teljesen ilyen folyékony, néha ilyen ,,krémes" állagú. Engem is aggaszt, csak én anyumnak nem tudom hogy mondjam el mert nem szoktunk ilyenről beszélni. Nem büdös annyira, de zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!