Rettegek a terhességtől fogamzásgátló + megszakitásos mellett is, nrm tudom miért. Ez már beteges ugye? Csak annyi sok rémtörténet kering neten hogy mégis teherbe esett ez meg az.
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 20:18
2/11 anonim válasza:
Ja, teherbe lehet! Húzzon a kuncsaftod gumit.
3/11 anonim válasza:
fgátló mellett nem fogsz teherbe esni!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi 3as én is bízom benne hogy akik lelkiismeretesen szedik azokkal nem töeténik meg.
2016. márc. 12. 20:25
5/11 anonim válasza:
Aki ennyire parazik a semmin , az inkabb ne szexeljen. Ffikent meg se dgnek ilyen not, kinek hianyozna a folytonos rinyalasa ??
6/11 A kérdező kommentje:
Nem rinyálok sosem a páromnak de gyakran ott motoszkál a fejemben a gondolat
2016. márc. 12. 20:27
7/11 anonim válasza:
Mióta szeded a bogyót? Az első hónapokban nálam is megvolt ez, majd szépen ráállt az agyam, hogy nem kell félni, ha rendesen szedem és odafigyelek az intő jelekre.
Igaz mi nem megszakításoztunk.
Ha időben veszed be, nem hánysz, ne megy a hasad, nem befolyásolja más gyógyszer hatása (azt mondják az antibiotikum gázos csak, de én minden gyógyszernél vigyáztam inkább) akkor nem lehet semmi gond.
Hidd el, az aki teherbe esik mellette, bizony elsiklik valami felett, mert pl úgy gondolja 12 óra csúszás helyett mondjuk belefér a 13 vagy akár egy kimaradt szem is. És sokszor még a párjuknak sem vallják be utólag, nemhogy külsősöknek, hanem csak ráfogják, hogy bizony ez gyógyszer mellett sikerült.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi, már 5 hónapja és nagyon ügyelek rá
2016. márc. 13. 06:01
9/11 anonim válasza:
Ha fogigátlót szedsz, nem kell se megszakítás, se gumi. Ne szarj tőle ennyire, mert ez tényleg beteges. Hogy tudod egyáltalán így élvezni az egészet, ha ennyire félsz?
10/11 A kérdező kommentje:
Mert sok ilyet hallani, olvasni. Élvezem csak mikor pl megfajdul vmikor a hasam mellem vagy nagyobb étvagyam van eszembe jut
2016. márc. 15. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!