Hogyan lehet megszüntetni a menstruációt (pl. pár évre)?
Szedek fogamzásgátlót, de ez sajnos nem enyhített a szenvedésemen (fájdalom, sok vér, kiesés suliból, stb.). Most elkezdtem utánaolvasni a menstruáció megszűntetésének, de egyenlőre nem találtam igazán hasznos információt.
Van valakinek tapasztalata gyógyszerrel vagy egyébbel ami megszűnteti a vérzést pár évre?
20: Nem ezt írtam, tehát többszörös félreolvasásból és félreértelmezésből adódó félrejavaslások voltak, amiknek semmi helyük a fórumban.
Moderáció okai: ez a válaszadó provokatív, csak veszekedni akar, ez a válasz más szempontból problémás.
Bennem ez felmerült, ezért írtam, amit.
Általános internethasználási szabályok:
Kedves #21-es Gratulálok!
Kedves kérdező! Elnézést tőled, ha zavaró lett volna valami. Bízom benne, sikerül valamelyik alternatívát megtalálnod akár itt, akár a neten tovább olvasgatva és a tüneteket ezek segítségével kiküszöbölni. Kívánom, mielőbb sikerüljön találni egy számodra jó megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!