Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet megszüntetni a...

Hogyan lehet megszüntetni a menstruációt (pl. pár évre)?

Figyelt kérdés

Szedek fogamzásgátlót, de ez sajnos nem enyhített a szenvedésemen (fájdalom, sok vér, kiesés suliból, stb.). Most elkezdtem utánaolvasni a menstruáció megszűntetésének, de egyenlőre nem találtam igazán hasznos információt.

Van valakinek tapasztalata gyógyszerrel vagy egyébbel ami megszűnteti a vérzést pár évre?

2016. márc. 12. 19:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

10: Nem lehet.

Ez az orvosi szakvélemény.

2016. márc. 12. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hmm...vagy egy főnővér, akinek nincs baja.......és megszüntette a vérzést... Ez nem hiteles információ így.

Nőgyógyászati asszisztens vagyok, méghozzá 22 éve. Millió esettel találkoztam. Egyáltalán nem javaslom a menstruáció szándékos megváltoztatását, mert a tapasztalataim szerint ebből mindig gond volt, negatív következményekkel.

Tényleg vannak lehetőségek a menstruációs tünetek feloldására, de ehhez kivizsgálás szükséges, orvosi tanácsadás és amiket még írtam az előbb.

2016. márc. 12. 19:44
 13/23 anonim ***** válasza:

Ha ez az orvosi szakvélemény, akkor másik orvost kell keresni! Ha a másik orvos is ezt mondja, akkor egy harmadikat.

Én is sok kiégett, nem jó orvossal dolgoztam már együtt. De tudom, igenis vannak hatékony lehetőségek.

2016. márc. 12. 19:46
 14/23 anonim ***** válasza:
12: elmondom, újra, hogy én ezen többszörösen túl vagyok, tizen- huszonéves éveim ezzel teltek, kórházban is feküdtem a kivizsgálások céljával. a vérképem - a várszegénységet leszámítva - tökéletes, hormonok rendben, manuális vizsgálat, hasi és hüvelyi ultrahang sem mutatott ki semmit, amin lehetne "javítani", "gyógyítani" .Teljesen egészséges vagyok, az orvosok szerint rendben van minden.
2016. márc. 12. 19:47
 15/23 anonim ***** válasza:

13: biztos van újabb meg újabb orvos meg 4. többhetes magánklinikai kivizsgálás a világon, meg az istennek annyi pénze, amit még lehetne erre költeni, de ugye nem haragszol, ha 20 évnél többet nem szeretnék már kivizsálásokra járással tölteni az életidőmből, hanem elfogadom, amit 20 év kivizsgálása kimondott?

Szerintem fogadd el Te is tőlem, hogy ez az erőfeszítéseink eredménye.

2016. márc. 12. 19:51
 16/23 anonim ***** válasza:

#15. Te azt írtad, 25 naponta menstruálsz 5 napig. Semmi más tünetet nem írtál. Éveket töltöttél kivizsgálással és nem tudnak ezen a 25 napos ciklusodon változtatni és fogadjam el.

Miért ne fogadnám ezt el? Téged ez nagyon zavar és legszívesebben nem menstruálnál. Ezt megértem.....viszont továbbra sem ajánlom a menzesz felfüggesztését.

Én nem neked válaszoltam, hanem a kérdező kérdésére reagáltam inkább úgy, hogy figyelembe vettem a többi választ is.

2016. márc. 12. 20:00
 17/23 anonim ***** válasza:
#15. Elgondolkodtam most azon, ha van ez az ismerős főnővér, aki befolyásolta a menzeszét a fogamzásgátlóval és hatásosnak bizonyult, semmi baja nincs tőle, akkor Te miért nem csinálod így, hiszen zavar, hogy 25 napra jön meg?
2016. márc. 12. 20:03
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

16: Félreolvastad akkor.

A 7-es hsz-ban vannak leírva a panaszok, amire a megoldást kerestem.

De nem hagynád abba, kérlek az itteni ténykedésedet? Nem adtál semmilyen választ a kérdezőnek a feltett kérdésre, ellenben megkritizáltad a kérdés indikálta igényét,és egy itteni választ.

Ez nem csak bántó, de még a GYIK. házirendjébe is ütköző, moderálandó magatartás. Nem erre a célra szolgál a fórum.

2016. márc. 12. 20:07
 19/23 anonim ***** válasza:

17 :Ezt is félreolvastad. Nem írtam, hogy ismerősöm a főnővér.

Én nem szedhetek fogamzásgátlót.

2016. márc. 12. 20:08
 20/23 anonim ***** válasza:

Oké. A 65% miatt gondoltam, hogy csak Te lehetsz.

Oké. Ennyit írtál: sok a vérzésed és 25 naponta van menstruációd, amiből eleged van. Erre írtam, ezt megértem, de nem javaslom a megszüntetést. Aztán Te azt teszel, ami jó neked.

Nem vagy jól tájékozott moderáció kérdéskörből!

A kérdezőnek adtam válaszokat, javaslatokat, véleményt, nem is egyet. Kérlek olvass vissza.

2016. márc. 12. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!