Valami házipatika condyloma esetén? Valakinek tapasztalata?
Állapotos vagyok, elkaptam valami fertőzést de félek ettől h mi lesz velem es a gyerekkel.Mindenképp altatásos égetés szükséges?
Nincs semmi kenőcs,bármi rá?
Párom nem kaphatta el? Gumi nélkül szeretkeztünk amig eszre nem vettem egy csomocskát ott lent. Mostanra már elég sok es csunya lett. Doki vett törletet, várjuk az eredményt de nem szeretném hogy altassanak. Semmi jó más praktika, módszer nincs rá?
17 hkm
"... amellyel helyi cryotherápia, egy alkalommal történő fagyasztás során távolítjuk el a condyloma szemölcsöket. A műtét nélküli fagyasztásos eltávolítás Histofreezer módszerrel történik, és maga az alkalmazás kevesebb, mint egy percig tart. A Histofreezer klinikailag bizonyítottan hatásos, biztonságos és jelentősen csökkenti a lehetséges fájdalom mértékét, ráadásul kevésbé invazív, mint egy vágásos vagy égetéses eljárás."
Nem ebben a rendelőben voltam, de ugyanezzel a Histofreezer spray-vel csinálta a doki.
Ja, ahonnan néztem a szöveget, lemaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!