Napok ota faj a puncim, neha viszket belenyilal. A fajdalom olyan eros hogy mar ulve is faj. Pisilesnel csip. Ejszakankent szuro fajdalmat erzek.15/L Mit tegyek?
Ez mar nem az elso estem hogy nem tudok tolle aludni.
A feluleten kicsike holyagok tapinthatoak amik falynak
A tőzegáfonya kapszula enyhe típusú hugyúti fertőzésre, felfázásra, vagy hurutos megbegetedére való. Ha az van neked rendben, de a tüneteid alapján még ez esetben sem nevezhető "enyhe" lefolyásúnak, amire szerintem antibiotikumos kezelésre van szükség.
És mi van ha nem az van, hanem más?
Mindenesetre ha nem múlik a panaszod feltétlen menj amint tudsz a dokihoz, az Anyudnak meg gratulálok a hozzáállásához!
Én szívem szerint megmutatnám neki ezt a kérdést a rá adott válaszokkal együtt!
Mi az,hogy nem mehetsz magad???
Dehogynem!
Anyád egy barom,húzzál nőgyógyászatra mielőtt kivakarod a pin.ád!
Az orvosi vizsgálathoz nem kell szülő!
Ez egy felfázás lesz, amivel el kellene mennetek a házi orvoshoz és NEM a nőgyógyászatra, ahol felírnak neked antibiotikumot amitől 2 nap alatt elmúlik.
A "felfázásos" esetek egyébként is az urológusra tartoznak és nem a nőgyógyászra!
Itt nagy baj lehet ha jo indulazu daganatom is van hozza
Korhazi uyeketre azert nem mentem mert nem akarom hogy megmutsenek
Hazi orvoshoz megyek,koszonom a kommenteket.Ha vam eredmeny majd irok
Anyamat kulonosen nem erdekli,az se erdelte h.felfazas lehet csak ra masnap...
Ugyeletre*
Eredmeny*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!