Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Napok ota faj a puncim, neha...

Napok ota faj a puncim, neha viszket belenyilal. A fajdalom olyan eros hogy mar ulve is faj. Pisilesnel csip. Ejszakankent szuro fajdalmat erzek.15/L Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez mar nem az elso estem hogy nem tudok tolle aludni.

A feluleten kicsike holyagok tapinthatoak amik falynak

2016. márc. 11. 04:19
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Majdnem van orvosoma a korzetben.

De a hosszuhetvegen valos hog lesz.

2016. márc. 12. 00:54
 12/31 anonim ***** válasza:

A hosszúhétvége alatt is van orvosi ügyelet és tömegközlekedés egyaránt. Tehát javaslom kerekedj útra és menj el orvoshoz, mert nagyon komoly szövődményei lehetnek, ha nem kezelnek időben. Kórházba is kerülhetsz akár hosszú időre.

Nem akarlak rémisztgetni, de kérlek vedd komolyan, ha nem akarsz nagyobb bajt!

2016. márc. 12. 06:10
 13/31 A kérdező kommentje:

Tőzegàfonya gyógyszert kaptam.

Valakinek v.mi tapasztalat róla?

2016. márc. 12. 13:11
 14/31 anonim ***** válasza:
kitől?
2016. márc. 12. 13:21
 15/31 anonim ***** válasza:
ha hpvd van méhnyakrákot okozhat. ecsetelős oldalt kell rá, amit nőgyógyász ír fel.
2016. márc. 12. 13:22
 16/31 anonim ***** válasza:
Menj már ügyeletre...
2016. márc. 12. 13:24
 17/31 A kérdező kommentje:
Anyum hozta a patikabol.
2016. márc. 12. 13:25
 18/31 A kérdező kommentje:

Senki nem erti meg hogy anyam nem visz el az ugyeletre?!

Nem vagyok felnott,Nem mehetek magam..

2016. márc. 12. 13:29
 19/31 anonim ***** válasza:

elég érdekes anyukád van....ha hpvd van azt ki kell kezelni, 3-4 nap nem számít, mehetsz csütörtökön is, de akkor se vitaminokkal/gyógynövényekkel kezeld, ha akarsz még ebben az életben gyereket, hanem keress fel vele egy orvost. ha felfázás, arra meg antibiotikum kell, mert ha nem kezeled ki szövődménye lehet egy életre megkeserít, anyukám 3-4 hetente szenved tőle mert korábban nem foglalkozott vele.

Furcsa hogy mindezt anyukád nem tudja.

2016. márc. 12. 13:37
 20/31 anonim ***** válasza:
egyébként anyukád nélkül is elmehetsz a nőgyógyászhoz, 15 évesen voltam először, amikor anyámnak még csak fogalma sem volt róla hogy én már fogamzásgátlót szedek..
2016. márc. 12. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!