Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány napot késett eddig...

Hány napot késett eddig nektek max a menstruációtok?

Figyelt kérdés

Nekem már 5. napja késik.

Most 5. napon kezdett el duzzadni fájni a mellem.

Régen ezt már két héttel előtte elkezdte.

Azóta szedtem rá vitamint és abbahagyta pár hónapja.

Előző menstruációm előtt éltem nemi életet. De azóta ugye megjött és azóta nem volt semmi, kell féljek attól, hogy lehet terhesség?

2016. márc. 9. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy 35 napra jött meg, pedig stresszes sem voltam, nem is szexeltem előtte semmi... És nem 13 éves voltam hanem 20+! :) mostanában is 32 naposak a ciklusaim, de állítólag az ilyen +/- 4-5 napok teljesen normálisak!
2016. márc. 9. 09:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Nekem 25-28 között szokott általában de most már a 33.-napot nyomom ilyen csak akkor volt amikor előtte c-vitamint szedtem és az kitolta, de most még aztse szedek.

Nagyon álmos szoktam lenni ilyenkor menszesz előtt, most meg még este se birok aludni.

2016. márc. 9. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel pont múlt héten volt ugyan ez , szegényt nekem kellett vigasztalni pedig én is halálra voltam rémülve, mondta is hogy biztos benne és "érzi" hogy terhes. Aztán 8 nap után megjött mindkettőnk kimondhatatlan örömére :) 20/F
2016. márc. 9. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyszer kb. három hetet késett. Persze jól rá is stresszeltem másfél hét után, két és fél hét után csináltam egy tesztet, mikor negatív lett érdekes módon utána egy-két napra megjött. :)

Előtte és utána is nagyjából szabályosan jött meg, szóval azóta sem tudom, mi okozta.

2016. márc. 9. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
kb 10 napot sok stressz miatt. Max akkor lehet terhesség ha közvetlenül az előző mensid előtt voltatok együtt.
2016. márc. 9. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyszer 108 napra jött meg, az is csak gyógyszeres rásegítéssel.
2016. márc. 9. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
8 napot késett múlt hónapban, 2tesztet csináltam mindettő negatív lett, nem tudom mi volt az oka. Neked is azt ajánlom, hogy csinálj egy tesztet, hogy biztosan kizárható legyen a terhesség, utána pedig várj.
2016. márc. 11. 18:19
 8/10 A kérdező kommentje:
csináltam negatív lett, most 8 napot késett nekem is de végül megjött szerencsére :)
2016. márc. 12. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
33. napra jött meg, akkor késett egy hetet.
2016. ápr. 9. 23:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a két előző hónap kimaradt, de ebben a hónapban szerencsére megjött. Állítólag egy rendszeresen menstruáló nőnél 3 hónap késésig rendben van, de utána ajánlatos orvoshoz fordulni. Sok dolog okozhatja, nekem valószínűleg a stressz és az edzés okozta. Elkezdtem jógázni, és átgondoltam a dolgaim, végül sikerült lenyugodnom testileg és lelkileg is. Ajánlom ezt mindenkinek.
2021. ápr. 25. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!