Mostanában észre vettem hogy vmi fehér cucc van a bugyimban. Mitől van ez vagy egáltalán mi ez?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 18:07
11/18 anonim válasza:
nygodj meg ez telyesen termeszetes.....valoszinu h par nap mulva menstrualsz es attol van...nekem is szokott lenni menzesz elott es utan:)...egy ido utan megszokod.ha sok van hasznaly tisztasagit:)...szerintem felesleges az orvos de ha nem nyugodtal meg inkabb menny el nogyogyaszhoz:)...nekem 2-napig szokott tartani de van akinek tovabb:)
13/18 anonim válasza:
Nekem is mielőtt rendesen megjött volna ilyen "fehér cucc" volt, ez eltarthat pár hétig akár 1 hónapig is,de ne aggódj!
15/18 anonim válasza:
Ez simán csak egy fehér folyás! Ilyen nekem is van.. minden menstruáció elött..
16/18 anonim válasza:
itt senkinek nincs anyukája, vagy apukája?! én az ilyeneket tőlük kérdezném meg az biztos. Egyébként fehérfolyás:D
17/18 anonim válasza:
ha nagyon zavar, menj el dokihoz, meg egyébként nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, maximum használj akkor tisztasági betétet, pár nap alatt elmúlik, meg még nem állt be rendesen a menszeszed, idővel be fog, és akkor lehet hogy már nem lesz ez a fehér folyás, de lehet hogy igen
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát!:)Most kicsit megnyugodtam viszont el szomorító hogy ez ellen nem lehet semmit se tenni tenni mert elég zavaró:(
2010. ápr. 9. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!