Nem tudom mitől van soha nem volt még ilyenem. Lentebb megtaláltok mindent. Mit csináljak?
Arra gondoltál már, hogy elmész egy orvoshoz?
17 évesen már tudhatnád, hogy konkrét eseteknél nem a közönséget kell megszavaztatni, hanem el kell menni ahhoz a szakemberhez, aki megvizsgál, és konkrét választ tud adni a kérdésedre.
Ha januárban is 25én kezdődött, akkor a 32 napos ciklus picit hosszú, de ha mindig ennyi akkor nem gond.
Ha most először fordul elő akkor még a doki se tud okosabb lenni, mert előfordulhat. Nekem is van hogy erősebb. Bár az endometrium darabjai mindig benne vannak, hol több, hol kevesebb. Attól függ milyen vastagra épült fel abban a hónapban. Mivel nem görcsöltél, lehet lassan indult be a leválása és azért tart még most is.
Ha a következő is ilyen lesz vagy a vérzés 10 napnál tovább tart, akkor tud segíteni. Ad vérzéscsillapítót, de csak indokolt esetben fogadnak :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!