Barbi1995 kérdése:
Béta HCG vizsgálaton voltam melyen 37,9 lett az eredmény a referencia értékek 39,1 és 8388, 0 ez elé pedig az van írva, hogy 2-4 hetes terhes, ez mit jelent pontosan, hogy terhes vagyok? Mert az értékem nincs annyi, HCG csak terhesség esetén ennyi?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 17:39
11/27 anonim válasza:
Akkor remeljuk fennallo terhesseg :) Nekem csak az fura, hgy elozo honapban pozitiv volt a teszt, nem latak semmit, a beta HCG viszont ahhoz kepest alacsony. Verzesed volt a pozitiv teszt utan?
12/27 A kérdező kommentje:
Cseppek...de semmi fajdalom,osszesen 1 napig..Igazabol az zavar ossze,hogy a legalso rublikába miért az van irva,hogy 2-4 hetes terhesség és mellé egy referencia értek.
2016. márc. 1. 21:34
14/27 anonim válasza:
A HCG-nel harom referenciaerteket adtak meg, postmenopausaban, premenopausaban (menopausa elott, de nem terhesen) ill 2-4 hetes terhessegben mennyi. A veredben mert ertek nem eri el a 2-4 hetes terhessegben mert erteket, bar csak kicsivel marad a minimumertek alatt, viszont joval magasabb, mint a premenopausaban merheto referenciaertek maximuma. A pozitiv terhessegi teszt is azt mutatja, hogy a szervezeted termel valamennyi (merheto mennyisegu) HCG-t, fontos kideriteni, hogy miert? Korabban volt mar pozitiv vagy negativ teszted? Ha az uh mutat valamit, nyert ugy, ha nem, biztos merni fogjak, hogy csokken-e. Ha igen, lehet, hogy egy elhalt terhesseg miatt emelkedett. MEg gondolom meg ezer mas dolog miatt is lehet magasabb, nem vagyok orvos, azt tudom, hogy daganat es gyogyszerszedes okozhat ilyet terhessegen kivul, de biztos sok minden mas is. Persze ha amugy babat tervezel, akkor 99%-ban baba lesz a dologban, meg ha ne adj Isten elhalt terhessegkent is.
15/27 A kérdező kommentje:
Csutortokon ki derul,koszonom szepen a valaszaidat,
2016. márc. 1. 21:50
16/27 anonim válasza:
Szoritok, es jelentkezz ha lehet, erdekel mi lett veled!
17/27 A kérdező kommentje:
Még egy HCG vizsgálat lesz jövő héten,mert az eredménye nem negatív,de nem is teljesen pozitív.
2016. márc. 3. 10:36
18/27 anonim válasza:
Es mondott valam ihasznalhato infot a doki, hgoy ez megis mitol lehet? Uh-ot nem csinalt?
19/27 A kérdező kommentje:
Csinált, de nem lát semmit, és nem tudja mitől lehet, ezért lesz még egy vizsgálat.
2016. márc. 3. 16:08
20/27 anonim válasza:
Mindenkepp jelentkezz utana, hogy mi lett a tortenet folyatasa. Szoritok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!