Lógó mell? Szerintetek ha ilyen egy nő melle, az csúnya?
Figyelt kérdés
Ez itt Teri Hatcher melle egy 1996-os filmben, 32 évesen. Ha nem tartották volna szépnek, gondolom nem tették volna a filmbe. Viszont manapság, 20 évvel később, ilyen mellett már nem tesznek filmekbe...
2016. febr. 28. 23:39
1/12 A kérdező kommentje:
mellet na
2016. febr. 28. 23:41
2/12 anonim válasza:
Ha nem valami limonádé filmről van szó, akkor igen. Nehezen hihető teszem azt, hogy egy falusi szegény nő szilikoncicikkel flangál.
3/12 A kérdező kommentje:
Jogos! Erre nem gondoltam!
2016. febr. 29. 00:01
4/12 anonim válasza:
ez egy férfi? mert annak elég csúnya mell
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy atlagos mell. Tenyleg log, tenyleg nem valik a javara, de nemba filmvasznon, hanemba valo eletben ezbugy van, h mindannyian rendelkezunk kisebb- nagyobb testi hibakkal (amikkel nem rohanunk egybol plasztikai sebeszhez) es amikor szerelembe esunk, osszessegeben nezzuk (es fogadjuk el) a masikat, nem csak a mellet. Vica versa. Csak mert az atlag ferfi gyanugy nem tokeletes, mint az atlag no.
6/12 anonim válasza:
A fèrfi fogadja el a lógó melleket de a nöknek csak a kockahas jó ja persze
7/12 anonim válasza:
Egy gumilabdaszerű mell sokkal rondább, ez legalább természetes.
8/12 Scav válasza:
Teri Hatcher szerintem szép nő, arcra is, így összképben nem rosszak a mellei, persze lógnak, de simán jó. Ha csúnya arca lenne, az sokkal nagyobb probléma számomra.
9/12 anonim válasza:
6. Kb 100 ferfibol egynek van kockahasa. Erdekes, a tobbieknek is van baratnoje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!