Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Legkesobb mikortol ved egy...

Legkesobb mikortol ved egy fogamzasgatlo?

Figyelt kérdés
Pl ha nem menstruaciokor kezdtem el szedni.

2016. febr. 28. 03:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor már védett vagy mindenképpen.
2016. febr. 28. 16:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Tulajdonkeppen lehet a menstruaciom volt csak nem tudott beindulni mert be vettem rogton. Es a gyogyszer igy hatott ra. Vagy ez az opcio lehetetlen?
2016. febr. 28. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, nekem is vérzés után pár napig barna folyásom van mióta gyógyszert szedek.
2016. febr. 28. 16:52
 14/15 A kérdező kommentje:
De nekem ez volt eletem elso fogamzasgatloja. Es en arra gondolok hogy barnaztam es rogton bevettem mert aazt hittem masnapra mar teljesen verezni fogok. Azota egy honap telt el, mindvegig gumiztunk. Most a masodik level masodik szemenel tartok. Ma szexeltunk gumi nelkul es megszakitasosan ugyan de igy is rettegek hogy mi van ha nem ved. Ezert is tettem ugy fel a kerdest hogy mi van ha az nem a menstruaciom volt amikor elkezdtem szedni.
2016. febr. 28. 16:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent minden nap rendesen szedem egyszer volt hogy 2oraval elobb. De rendszeresen es odafigyelek. Illetve volt mar megvonasos verzesem is par napja. Az is rendben megjott!
2016. febr. 28. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!