Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire normális menstruáció...

Mennyire normális menstruáció alatt az ájulás?

Figyelt kérdés

Velem gyakran előfordul. Ha pár percnél többet kell állnom, túl meleg van, vagy bármi, akkor elsötétül előttem minden, és ha nem tudok azonnal leülni, akkor összesek, és pár percre elvesztem az eszméletem. Egyébként nem vagyok ájulós, csak menstruáció alatt szokott ez előfordulni.

Ez normális? Nagyon kellemetlen tud lenni, főleg ha nyilvános helyen vagyok. Már alig merek ilyenkor elindulni itthonról. Lehet ellene tenni valamit?

2016. febr. 27. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem normális, menj orvoshoz!
2016. febr. 27. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál, azt mondja semmi bajom, örökletes lehet ez a dolog. Javasolta a fogamzásgátlót, hátha az segítene a menstruációs problémáimon (amúgy is rendszertelen, és erősen görcsölök), de egyelőre még vonakodok tőle, mert épp nincs párkapcsolatom. De lehet ki fogom próbálni, mert ez így nem mehet tovább. Nem akarok emiatt munkából is hiányozni.
2016. febr. 27. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vérszegénység vagy vérnyomás problémák is állhatnak e mögött.
2016. febr. 29. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!