Ha a menstruációm rendszeres az azt jelenti hogy egészséges vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha mindig pontosan időben érkezik meg minden hónapban.Nőgyógyásznál még nem jártam és ez miatt érdekelne hogy akkor már ez egy jó jelnek számit-e ezek szerint.2016. febr. 26. 20:04
1/2 anonim válasza:
Az, hogy valaki minden hónapban menstruál, az nem jelenti azt, hogy ne lehetne bármilyen gondja. Sok dolog teljesen független a menstruációtól.
Szóval ha már elmúltál 18 éves, akkor ha élsz nemi életet, ha nem, ha igen, akkor meg főleg évente 1 alkalommal illik elmenni nőgyógyászhoz.
2/2 anonim válasza:
Így van, nekem például mindig rendszeres volt a menstruációm, mégis 5 évbe telt és meddőségi kezelésekbe, mire terhes lettem... A menstruáció csak egy dolog, rengeteg betegsége lehet valakinek attól, hogy szabályos a ciklusa, például akár méhnyakrákja is. Nemi úton terjedő betegségeknek meg aztán főleg semmi köze hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!