Szerintetek elkezdjek tampont használni?
Szia, szerintem nyugodtan használhatsz már, ha jól emlékszem én is 17évesen kezdtem el. Kényelmesebb, mint a betét, ha jól fel van helyezve egyáltalán nem is érezni. Amire figyelj, hogy a számodra megfelelő méretet használj és mindig időben cseréld. Ha mindent betartasz nem lesz gond. Lehet,hogy az elején a felhelyezés nem fog olyan könnyen menni,de abba belejössz. Én is éjszakára betét használok,nappal pedig tampont, szerintem így a legjobb.
20/L
14 évesen már tampont használtam, amikor is még szűz voltam. Csak először minit. Aztán mikor már nemi életet éltem, akkor áttértem a normál méretűre.
És hogy őszinte legyek, én annál is maradtam. Én abszolút nem tudom elviselni a betétet, tehát itthonra, ha valahová megyek és éjszakára is tampont használok (lefekvés előtt teszek fel újat, reggel pedig első dolgom kivenni).
Most 28 éves vagyok. Soha semmi gondom nem volt a tamponnal.
Betéttel annál inkább.
Szóval ha szeretnél, nyugodtan. És ha neked úgy jobb, hogy csak suliban használod, otthon meg betétet, az is teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!