Általában 6 napig van meg,de az 5-6. nap már csak barnázás.Ma van a 7.nap és még mindig vérzegetek,nem erősen,de vérzek...mit kéne tennem?Volt már valakinek hasonló panasza?
Azért ezt én nem mondanám panasznak, még semmi fura nincs benne. Nekem eleve 7 napig tart általában, és abból 7 nap rendes vérzés, nem barnázás. Szerintem ne aggódj, a szervezetedre, hormonháztartásodra millió dolog hat, ez pedig egyelőre nem akkora probléma, akkor sem, ha számodra szokatlan. Ha a következő napokban is barnázol, pecsételő vérzésed van, akkor menj nőgyógyászhoz egy vizsgálatra.
2016. febr. 26. 11:20
3/9 anonim válasza:
nőgyógyász
2016. febr. 26. 11:27
4/9 anonim válasza:
Ez még teljesen normális.
2016. febr. 26. 11:27
5/9 A kérdező kommentje:
#2 persze,ha te alapból 7 napig szoktál vérezni,akkor neked ez a megszokott,de nekem nem,mert nem ez szokott lenni a "menetrend" :D Ezért aggódtam...de köszi a válaszokat,ha pár napon belül nem áll el,megyek dokihoz,addig nem aggódok akkor:)
2016. febr. 26. 11:33
6/9 anonim válasza:
Ez még semmi. Ha már emiatt aggódsz, akkor nagyon sokat fogsz még aggodalmaskodni. De ha megnyugtat, menj el nőgyógyászhoz.
2016. febr. 26. 11:38
7/9 anonim válasza:
Ne aggódj! Tényleg sok minden befolyásolja a menzeszt, így akkor is normális lehet, ha mondjuk mindig 5 napig szoktál vérezni és még a 8-9. napon is van még valamennyi vérzés.
Régen nekem évekig 5 nap volt. Aztán 9-10 is volt időnként. A doki azt mondta, ezzel nem kell foglalkozni. A folyamatosan túl sok vérzéssel fontos foglalkozni, de ha az idő haladtával csökken a vérzés és elmúlik, akár a 10. napon is, akkor ilyen a szervezetem.
Ha téged zavar, menj nyugodtan a dokihoz, de akár várhatsz is, mert semmi vészes sincs abban, amit leírtál. Szép napot.
2016. febr. 26. 11:42
8/9 anonim válasza:
Dehogyis kell nőgyógyászhoz menned emiatt!
10 napig tartó mensi is még teljesen normális dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!