Miért járnak februárban tornacipőben a lányok?
Csak szerintem felelőtlenség és divatolás? Aztán majd jön a felfázás.
Valaki mondja már meg hogy miért nem tudnak várni még legalább egy hónapot ezzel?!
Ma egy olyan csaj jött velem szemben, akinek se a pullóvere, se a dzsekije nem takarta a derekát.
2 fok volt nálunk!
Hülyék! De hát az ő bajuk.
Melegen is lehet csinosan öltözni. És még csak hülyének sem néznek.
Kérdező Te milyen lábbeliben jársz?
Tornacipős fiú vagy?-)
19 éves lány vagyok és bélelt csizmát hordok:D igaz nem térdig érőt,de nem is bokacsizmát,hanem a kettő között:)
Tavasszal én is tornacipőt fogok valószínűleg...TAVASSZAL:)
Igen,a csupasz bokára ránézek én is és engem ráz ki a hideg tőle!
Buta tinik,csak azt nem értem hogy a szülőnek sincs annyi esze hogy ne engedje úgy el otthonról a gyereket?!
Szia! Engem is nagyon idegesít hogy ezek a mai lányok hogyan járnak...láttam olyan is februárban hogy egy vékony bőrdzseki kicipzározva vagy a farmer nadrág felgyűrve...boka kint...:O
istenem hogy nemt udnak ezek várni :D MAGAMUTOGATÁS az egész :) hiszen az anyjuk nem nevelte meg, ezt látják jónak ha így öltözködnek :) nincs ki rájuk szólna! na de én megnevelném őket :D
Ha már most lengén öltöznek ilyen hidegben..mi lesz velük nyáron -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!