Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet valami komoly betegség?...

Lehet valami komoly betegség? Mellrák?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok mind két mellemben elég rég óta érzek sok csomót vannak elég nagyok és kisebbek is és ilyen lila valamikor vörös csíkok vannak a mellemen.És sokszor be van gyulladva a tüdőm.Lehet hogy összefüggenek a dolgok?

Szerintetek mi lehet?Valakinek volt már hasonló?Lehet hogy mellrák? és áttétet adott már a tüdőnek? Nagyon félek!

2016. febr. 25. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
miért nem mondtad még egy orvosnak? Miért nem szóltál a családban valakinek erről?
2016. febr. 25. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
A lila csíkok striák, lehet hízástól, fogyástól, semmi kóros nincs benne, a csomók szerintem a mirigyállomány, de mutasd meg a háziorvosnak, ő áttapintja és ha kell elküld további vizsgálatra. Szerintem semmi köze ezeknek ahhoz, hogy sokszor be van gyulladva a tüdőd. Ne képzelj be súlyos betegségeket, menj orvoshoz és megnyugszol.
2016. febr. 25. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos nem rák és biztos hogy nem áttét. Inkább hormonális probléma.
2016. febr. 25. 16:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig azt gondoltam hogy biztos nem komoly a szüleimnek mondtam ők is azt mondták hogy semmi nagy dolog de már eléggé parázok szóval megyek minél hamarabb orvoshoz
2016. febr. 25. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Anyukádnak mutasd meg a melledet! Nem tűnik kórosnak amit leírtál. A tüdőd ha begyullad, menj orvoshoz gyógyszerért. Szedjél D3 vitamint, C vitamint.
2016. febr. 25. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne parázz, nem gondolom, hogy bármi komoly dolog lenne, de menj orvoshoz, ott majd kiderül, hogy van-e egyáltalán valami baj, és akkor nem idegeskedsz tovább.
2016. febr. 25. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
A tejmirigyallomanyodat tapogatod ki, ugyanezzel a panasszal mentem orvoshoz, hogy ket nagy csomot erzek mindket mellemben regota, a tejmirigyallomanyom volt. Valoszinuleg te is azt erzed. :)
2016. febr. 25. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Az égvolágon semmi baj sincs a melleddel, teljesen normális ez a korodban még, a fejlődés velejárója. A tüdőd miatt viszont menj el a háziorvoshoz, ha ismét "begyullad".

Semmiképpen sem rák, pláne áttéttel!

2016. febr. 26. 19:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat és az is normális hogy a mindkét hónaljamba is érzek egy-egy csomót?
2016. febr. 28. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!