Lehet hogy valami rossz betegsegem van?
Figyelt kérdés
Sziasztok,16eves vagyok kb 2eve menstrualok.eleg zavarosan jon meg.sosem pontosan.tavaly volt ugy hogy kb 6honapig is kimaradt.egesz nyaron rendszeresen megjott szinte napra pontosan.augusztusban volt utoljara.aztan decemberig szinten semmi.anyaval elmentunk nogyogyaszhoz.kiirt egy gyogyszert.amit be is szedtem.aztmondta h lehet 2-3tabletta utan megjon.de vegul beszedtem az egeszet,mind a 10et es ra kb egy hetre jott meg.ez volt kb dec.8adikan.es azota megint semmi.Nincs baratom es nemi eletet sem elek ugyhogy kizart a terhesseg.meg mielott valaki erre gyanakodna.Nagyon felek hogy ez valami komolyabb betegseg kezdete is lehet..valaki esetleg tudna segiteni h mi lehet a baj?:(2016. jan. 23. 18:51
1/1 anonim válasza:
Menj vissza a nőgyógyászhoz, elmondja, mit lehet még tenni. Max fogamzásgátlóval szabályozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!