Hüvelygombára milyen gyógyszereket tudtok?
A minap láttam a tévében a Canesten krém reklámját. Arra lennék kíváncsi, hogy az olyan gyógyszer amit csak 18 éves kortól adnak ki a gyógyszertárban...mert valahol azt olvastam. Valamint az hogy ha ez hüvely tablettát is tartalmaz azt lehet szűz lányoknak is használni?
Előre is köszönöm a válaszokat. 15/L
A Canesten termékcsalád vény és életkori megkötés nélkül vásárolható a gyógyszertárban. Amennyiben ténylegesen hüvelygombád van akkor az egyik legjobb gyógymód rá. Viszont biztosan ez a problémád?
Ha igen milyen mértékű?
Ki állapította meg?
Te magad?
És melyik terméket szeretnéd (szükséges) használni?
- Canesten Plusz bifonazol krém;
- Canesten krém 10mg/g;
- Canesten Kombi Uno 500 mg hüvelytabletta és krém;
- Canesten Uno 500 mg lágy hüvelytabletta;
- Canesten KOMBI 200 mg hüvelytabletta és krém;
- Canesten G 200 mg hüvelytabletta;
Azt tudnod kell, hogy a hüvelyben normál esetben számos baktériumtörzs, és gomba, illetve egyéb mikroorganizmus "lakik", melyek bizonyos mértékű jelenléte szükséges az egészséges hüvelyflóra fenntartásához. Ha viszont valamilyen oknál fogva a kórokozó mikroorganizmusok elszaporodnak, az fertőzést eredményezhet. A hüvelyflóra kényes egyensúlyát alapvetően az immunrendszer tartja fenn, melybe beleavatkozni csak felelősséggel lehet és csak indokolt esetben szabad.
Én úgy gondolom a diagnózis felállítását és a szükséges terápiát jobb a szakemberre bízni és nem önállóan kísérletezni egy olyan testrészünk kezelésével, mely az egyik legkényesebb, legérzékenyebb az összes közül!
Canesten Kombit vegyél, az egy széles spektrumú gombaölő szer és ha tényleg gombád van, akkor 95% ban meggyúgyítja.
Fontos még az hogy kárt NEM teszel vele, a legrosszabb ami történhet, hogy nem segít. Akkor viszont marad az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!