Mi van a nyelvemmel?
Arra már rájöttem,hogy térképnyelvem van, tehát időközönként megjelennek bőrszínű foltok ahol nincs ízlelőbimbó, aztán "visszafejlődik" és kijön máshol. Hormonproblémáim vannak, vagyis a pajzsmirigyemmel van gond, ezzel már megnyugtattam magam.
Viszont ezt lehet érezni? Eddig nem éreztem semmit, utoljára karácsonykor volt ilyen érzésem.
Olyan mintha valami kis pici kajadarab ragadt volna hátra a nyelvemre, de ugye nem bírom leszedni. Fájni nem fáj, csak kicsit zavar, hogy nem tudom mi az oka.
Nem látszik különösebben semmi, csak ugye ez a térképnyelv, meg néhány ízlelőbimbó piros, lehet,hogy begyulladt?
Elmúlt múltkor 1-2 héten belül, de másnak is volt már ilyen panasza? Ezt mi okozhatja?
Azért érzem azt,minta lenne valami a nyelvemen?
Huh, nagyon szépen köszönöm a választ!! Most nagyon megnyugodtam, már a legrosszabbra gondoltam.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!