Az alsó fogsoromnál hátul az ínyemen van egy puha, fehér dudor. A bölcsességfogam nőhet esetleg? Mert annak a helyén van, de túl puha ahhoz, hogy fog legyen. Fáj is egy kicsit, ha hozzáérek a nyelvemmel.
Aftáról halottál már? Vírusos és bakteriális eredetű fertőzés, ami égető érzést okoz a szájban egy foltban terjed.
Lehet nemi betegség, herpesz is, amit tüsszentés által kaptál el, vagy körömrágással, miután megfogtad a kilincset, amit más megfogott a fertőzött kezével, vagy más úton nyállal (beleittál más poharába, lesmároltad a rendőrnőt aki igazoltatott...). Ha herpesz, az kör-körösen terjed leginkább és azzal te is fertőző leszel!!
Ez a két legvalószínűbb.
Afta ellen fantasztikusan hatásos a Gingisol csepp, amit 550-700 forintért lehet kapni vény nékül bárhol és fülpiszkálóval érdemes ecsetelni napi 3x fogmosás után.
"Nem sokat, csak úgy heti egy dobozzal..."
Jesszus :O
A heti egy doboz az, ha utánaszámolsz gyorsan kiderül, hogy napi 2-3 szálat jelent. Az szerintem nem sok. Nyilván nem a nem dohányzók szokásaihoz viszonyítottam, hanem a dohányzókéhoz, mert azt írtam, dohányzom.
A többieknek nagyon köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!